muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

La reforma es posa a pedalejar

El desenvolupament del projecte s'ha de seguir de prop, sense presses i cercant el consens dels palmesans

Palma inicia una passa que reclama el qualificatiu d'històrica. La ciutat ha estat oberta en canal durant un temps, causant multitud de molèsties als ciutadans; per aquest motiu, l'equip de govern ha estat severament criticat, com passa sempre en les grans obres de reforma ciutadana. Alguns col·lectius hi han mostrat el seu desacord, no tant per l'obertura de la ciutat a la bicicleta com a nou mitjà de transport com per la manera en què s'ha pres la decisió i s'ha duit endavant el projecte.

No es poden fer truites sense rompre ous, ben cert, i la trencadissa ha provocat reaccions pròpies de qui la pateix en la pròpia carn. En qualsevol cas, ara és el moment de seguir de ben a prop el desenvolupament del projecte, però de ben a prop no vol dir amb presses desmesurades per l'obtenció de resultats òptims, ja que Palma és una ciutat que sempre s'ha resistit molt a les grans reformes. Per part del Govern municipal, també comença una nova etapa, durant la qual hauria d'afinar l'oïda per sentir millor la veu dels ciutadans i, així, consolidar o corregir des del consens.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Capsigrany, fa mes de 11 anys
Molt bé homo, molt bé...
El DIEC2 diu el mateix que el diccionari dén Moll.
pedalejar:
v. intr. [LC] [SP] Posar en moviment un pedal, especialment els pedals d'una bicicleta.
Però jo m'estim més el d'en Moll, es més nòstro.
Valoració:1menosmas
Per Qui és capsigrany?, fa mes de 11 anys
El diccionari normatiu és el DIEC2!
Valoració:2menosmas
Per Capsigrany, fa mes de 11 anys
Segons el Diccionari C-V-B:
PEDALEJAR v. intr.
Fer moure els pedals; treballar a pedal (anant amb bicicleta, fent actuar una màquina de cosir, etc.); cast. pedalear. Miquelet pedalejava amb un aire una mica fatigat.
Valoració:6menosmas
Per Vudyalien, fa mes de 11 anys
Pedalejar ò pardaletjar
Valoració:-3menosmas
Per Pregunta, fa mes de 11 anys
Pedalejar? De pedal no és pedalar?
Valoració:4menosmas
Per una vianant, fa mes de 11 anys
¿A què diu aquest diari "el consens dels palmesans"? Si s'ha de tenir en compte l'opinió dels que volen anar en cotxe per tot, no es podrà canviar res de res, i seguirem patint aquesta ciutat colapsada i inhòspita, o sigui que l'Ajuntament ha de seguir endavant amb els projectes, que en les legislatures anteriors no es consultava ningú, per exemple: reforma de la plaça d'Espanya, el malhaurat Parc de les Estacions, Pont des tren, etc.
Valoració:3menosmas
Per milú, fa mes de 11 anys
Meam si el diari rectifica i na calvo tanca els carrers i ordena el trànsit, que ja n'hi ha de tocar els dallons a la gent.
Valoració:15menosmas
Per tintin, fa mes de 11 anys
I tan gran que ha estat el ridícul fet per aquest suposat diari
Valoració:4menosmas
Per biciclista i peató, fa mes de 11 anys
Aquest diari ha fet el ridícul amb el tractament d'aquest tema. Esperem que la rectificació sigui a temps i tengui efectes, perquè l'ambient de crispació que heu creat entre biciclistes i cotxistes ha fet molt de mal.
Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris