muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
12°

No vagi per dit

Delgado: nova escola per als nins
Carlos Delgado ha canviat els quatre fills d'escola. Anaven a Monti-sion, però s'indignà perquè hi aprenien català. Diuen en el PP que envià una carta a la direcció del centre per queixar-se amargament de la seva línia lingüística. Els ha matriculat al King's College, on només s'ensenya en anglès i castellà. El batle de Calvià i aspirant a la presidència del PP va dient que, per poder pagar la formació british, la seva dona ha hagut de tornar a fer feina. La direcció de Monti-sion es posà en contacte amb el PP per saber l'origen de la potadeta. Contestaren que Delgado actuà a títol personal, no com a batle o militant. Estaven sorpresos, perquè en aquest centre s'aplica el 50% en les dues llengües oficials de les Balears.

Coincidència a la clínica
Fa uns dies l'expresidenta del PP Rosa Estaràs anà a la clínica Juaneda per a una revisió. La sorpresa fou que la infermera que la va atendre era la dona del delegat del Govern, Ramon Socias. Quan es tracta de medicina, les ideologies no tenen gens d'importància.

Una situació molt estable
Segons una enquesta que es manejaria entre els partits de l'esquerra, si ara es fessin eleccions autonòmiques, el resultat no variaria gaire del de 2007. En el cas de Mallorca, la correlació de forces es mantindria pràcticament idèntica. La incògnita és Eivissa, on el resultat es decidiria per molt pocs vots.

Bauzá conegué Rajoy a Còrdova
No és cert que el nou president del PP balear, José Ramón Bauzá , sigui molt conegut a la seu central del PP a Madrid. La veritat és que viatjà a Còrdova per conèixer Rajoy personalment en una reunió de presidents provincials. Ell era l'únic de regional que hi acudí.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Anna, fa mes de 11 anys
Delgado menysprea la llengua que parlen al país on va néixer, on viu i on es guanya les sopes. És un traïdor i un desarrelat que no mereix el dret de viure a Mallorca. Si té tant de poder és culpa de tots els que el voten, per tant, són iguals d'indignes de viure a la nostra illa que ell. Tots ells s'haurien de plantejar molt seriosament anar-se'n a viure a una altra part on parlin la llengua que tant defensen.
Valoració:-2menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 11 anys
Aleshores King's College no compleix la llei. Com pot ser? Què fan els inspectors?
Això del cinquanta per cent que fa Monti-Sion no és una opció sinó el mínim exigit per la llei. Voleu dir que King's College no la respecta?
Com pot ser?
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris