algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Això és que hi veuen marro

El fet que el Govern es personi com a part perjudicada en l'escàndol Palma Pasta és que veuen Cola Cao per un tub i estan fermanent decidits a arribar fins al final. És normal que roseguin claus. S'han d'endeutar de 650 milions d'euros per poder mantenir el vaixell autonòmic surant, mentre que només del velòdrom n'han volat uns 50 milions. Però això no basta perquè s'hi personin.

Un govern no es pot arriscar a fer el ridícul. Si s'hi tiren de cap, és perquè són conscients que els indicis incriminatoris fan feredat i que és més que probable la imputació de Jaume Matas. Pot acabar aquest escàndol amb decisió judicial que els presumptes autors hagin de tornar els doblers? De moment, no se sap. Però allò segur és que les corretjades van en aquesta direcció. El velòdrom costà més del doble del que estava pressupostat. I ho pagà el poble.

S'han trobat factures duplicades, alguns proveïdors han reconegut que n'hi ha d'inflades, al publicitari del Palma Arena li han trobat documents que demostrarien que el PP li pagà doblers en negre de la campanya electoral. Investiguen un fons d'inversions en el qual es trobarien, conjuntament, una empresa constructora del velòdrom i el cunyat de Matas, Fernando Areal, que a la vegada era el gerent del partit.

Mentrestant, la recerca també se centra a demostrar que el president del Govern i del PP durant aquells anys, don Jaume Matas i Palou, agafà un tren de vida digne de Brad Pitt un cop conquerida Troia. Tot plegat put. I ara l'Executiu de centreesquerra es persona en defensa dels doblers dels ciutadans. Pot ser gros, si la tropa imputada els ha de tornar.

Passar per l'hotel Son Pardo ja no esglaia a ningú. El que fa mal és la cartera.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris