algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

No vagi per dit

Una instrucció molt delicada
Hi ha una certa estranyesa en cercles jurídics per la incorporació del cas Buckingham a la instrucció del Palma Arena en aquests moments, quan Jaume Matas no està imputat i no existeix ara per ara una relació del seu possible enriquiment il·lícit amb el velòdrom. La instrucció del cas és seguida amb microscopi pels advocats de la defensa. De fet, qualsevol relliscada en una causa tan complexa com aquesta podria ser objecte d'una petició de nul·litat de les actuacions. En aquest sentit, el jutge José Castro té a sobre una gran responsabilitat.

Missatge de comiat d'Estaràs
La fins fa uns dies presidenta del PP balear, Rosa Estaràs, ha enviat un missatge SMS de comiat als dirigents i militants del partit. El text diu: "Gràcies de tot cor pel teu suport durant tots aquests anys". Rosa deixa el càrrec com una senyora després del dur calvari per ser la successora de Jaume Matas .

Miquel Ramis i Antoni Pastor
Tot apunta que l'actual equilibri de forces dins el PP al voltant de la presidència de José Ramón Bauzá passa perquè Miquel Ramis en sigui el secretari general, mentre que les dues vicepresidències han de ser assumides per Antoni Pastor i Pere Rotger.

Resposta de Manchado
No ha estat el ministre Rubalcaba qui ha sortit a contestar el batle de Calvià, Carlos Delagdo, que dijous l'acusà de ser un "covard" perquè no li ha telefonat per consensuar el nou local de la Guàrdia Civil de Palmanova. Qui ha contestat és el secretari general dels socialistes calvianers, Antoni Manchado, que titlla d'"esperpèntiques les contínues sortides de to" de Delgado, a qui acusa d'"emprar els guàrdies civils morts per aconseguir titulars de pemsa".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris