muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

No es pot entendre

Encara no puc entendre el poc interès que tenen tots els governs per incloure la variant Nord d'Inca dins els seus projectes d'execució de noves carreteres. Tampoc no puc entendre com l'Ajuntament d'Inca no ha reclamat, amb més determinació, aquesta nova carretera que demanen els ciutadans des de fa moltíssims anys, ja que desviaria tot el trànsit que es dirigeix a Lluc, que ara no té més alternativa que passar per dins el nucli urbà d'Inca.

No es pot entendre perquè quasi tots els pobles de Mallorca han aconseguit cinturons per treure el trànsit del nucli urbà i la Ciutat d'Inca, que té vocació de capital del Raiguer, no ho ha fet. Podem parlar de sa Pobla, de Manacor i de Sineu per posar-ne exemples. S'ha parlat molt d'aquesta via de cintura, però ara el darrer que he llegit és que, quasi amb tota seguretat, encara no s'inclourà aquesta nova carretera d'Inca en els projectes d'aquesta legislatura.

El Consell no en té, encara ara, cap pla redactat i ha decidit que de moment no ho farà. Els governs, des de fa anys, no han tengut en compte aquesta nova carretera per Inca. Saben que s'hauria de fer, però no ha estat prioritari per cap executiu. I a Inca s'hi han conformat. A una ciutat com Inca, que té uns problemes de trànsit bastant greus i que necessitaria poder desviar-ne una part, no s'ha vist tampoc gaire interès per aconseguir aquesta millora. Ja és hora de canviar de tàctica i demanar la carretera per a Inca.

El Consell veu prioritari la variant de Son Servera o l'accés a la carretera de Lloseta des de l'autopista Palma-Inca i deixa de banda la variant Nord d'Inca. Això no es pot consentir, ja fa massa temps que està pendent.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris