nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

Culpable

Rodrigo de Santos, extinent de batle d'Urbanisme, ha fet una ofensa irreparable als ciutadans de Palma

Un jurat popular compost per ciutadans mallorquins i amb majoria de dones declarà ahir culpable de malbaratament de doblers públics l'extinent de batle d'Urbanisme de Cort Javier Rodrigo de Santos per gastar-se més de 50.000 euros municipals a Casa Alfredo, local del Terreno (barriada degradada) on s'exercia la prostitució masculina. El veredicte és particularment dolorós, ja que es tracta d'un aleshores càrrec públic que emprà els doblers i la confiança del poble en activitats inconfessables. De Santos, durant aquells anys, signà o aprovà com a cap d'Urbanisme 20.500 llicències d'obra major i menor a Ciutat, amb les quals determinà el futur d'una urbs de prop de 400.000 habitants, capital de les Balears.

Va intervenir també en les grans decisions de requalificacions de terrenys i d'obres públiques. Davant el Tribunal, però, afirmà que part del seu cervell funcionava malament a causa de la droga i que el desinhibia en les seves aventures nocturnes. En aquestes condicions, beneí els premisos i intervingué en les requalificacions i accions urbanístiques d'altíssima transcendència. Ahir el declararen culpable. Tanmateix, l'ofensa que ha fet a Palma és irreparable.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Conyon, fa mes de 11 anys
Ja ho diu en Serrat a la cançó: sota un cirerer florit, murmuri d'abelles... que m'ha adormit! Però en aquest cas es va adormir la Cirer o cirerer florit.
Valoració:2menosmas
Per Cirer és Cirerer, fa mes de 11 anys
El nom de Cirer és sinònim de cirerer, arbre que fa cires. Es diu, popularment : -Aquell o aquella és un cirerer. En aquest cas coincideixen forma -el nom- i fondo: la manca de capacitat mental per assumir el càrrec que iostentava tota unafa.
Valoració:0menosmas
Per Maquiavel, fa mes de 11 anys
Na Cirer era un cirerer i res més. Hauria de retirar-se definitivament de la política, per no veure o no voler veure. Par acció o omissió, ha de plegar veles i anar-se'n a ca seua. No té cap excusa.
Valoració:0menosmas
Per Picota, fa mes de 11 anys
Na Cirer no era sa mare. Just! Però era la seva cap. Que no en tenia, de cap, que no veia o no volia veure res del seu personal?
Això ja és massa.
Per cap, una carabassa!
Valoració:8menosmas
Per llest, fa mes de 11 anys
Tens tota la raó, fadareina, aquest costum dels mitjans de comunicació d'etiquetar els barris, principalment quan la qualificació és negativa no es pot aguantar. CAP BARRI en el seu conjunt està totalment degradat, i en el Terreno, com a tots els altres barris de qualsevol ciutat del món, HI HA UNA MICA DE TOT.
I, a més, la situació del barri no té res a veure amb el cas de l'article.
Valoració:2menosmas
Per Toni, fa mes de 11 anys
No estava bé? Juas, juas!! Aquest individu feia un consum ludic de sa coca, res a veura amb una persona que fa un consum compulsiu i, per tant, es un altra cosa. Ja li va be ara fer creura que era un drogadicta. Veurem si el jutge dejara que li prenguin el pel o a ell li anira be fer creura que li prenen. A la fi, li sortira barato perque hi ha petits camells que son consumidors compulsius, per aixo han de fer de camenll, que son a la preso amb penes de 8 i 10 anys. Tots iguals devant la llei? Peremeteu-me que ho dubti,
Valoració:12menosmas
Per xap, fa mes de 11 anys
Jo se d'un edifici "emblematic" que te una ordre de demolició firmada per el nostre estimat Rodrigo de Santos.
Tanta sort que segueix dret, i s'hi poden fer activitats culturals, conferencies, etc......
Valoració:12menosmas
Per Lo Rat Penat, fa mes de 11 anys
I que en te que dir de tot aixó la Sra,Cirer? Que no veia que aquest personatje no estava bé? Va fer esbucar es pont d´es tren "por mis c..... quant la batlessa havia dit que en principi no el tocarien.Lo minim que pot fer es donar una explicació convincent no com va fer dient que no era sa mare.
Valoració:9menosmas
Per en Caliu, fa mes de 11 anys
Idò jo em deman: Quina validesa tenen totes aquestes decisions que va prendre quan era regidor d'urbanisme?. Hi ha temes molt calents com Son Espases, en que no ha quedat mai clar la caparrudesa d'uns governants del PP en destrossar el nostre medi rural i paisatgístic i etnològic i històric de Palma si no fos per les comissions, aquest hospital podrà sortir car molt car amb aquestes decisions preses per en Rodrigo i els seus quaranta lladres.
Valoració:9menosmas
Per fadareina, fa mes de 11 anys
I què hi té a veure amb tot això que el Terreno sigui, entre parèntesis «barriada degradada»?
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris