algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Cort i Son Gotleu

Calvo i els seus regidors no entenen que la primera obligació sigui garantir la igualtat davant la llei

L'Associació Orson Welles de Son Gotleu ha denunciat a la Fiscalia presumptes il·legalitats i irregularitats a la barriada de Son Gotleu, i ha instat el Ministeri Públic que actuï davant el que considera flagrant passivitat d'Aina Calvo i dels seus regidors. Es tracta de renous provinents de la mesquita, d'ubicació incorrecta, o manca de llicència d'alguns locutoris i de sorolls a alguns bars. Són reclamacions lògiques, però que en aquesta ocasió han obtingut el silenci per part de les autoritats municipals. Les reclamacions d'aquesta associació de veïns semblen justes.

Simplement, demanen que es compleixi la normativa, que es faci realitat el principal precepte constitucional: la igualtat de tots els ciutadans davant la llei. Si un centre religiós fa renou, s'ha de condicionar, independentment que imparteixi doctrina musulmana, cristiana o budista. El mateix ha de passar amb la resta de locals denunciats, siguin quins siguin els motius. Allò que no pot fer Cort és mirar cap a una altra banda i deixar abandonats veïns d'una barriada, perquè no té coratge d'afrontar els problemes. Això és denunciable. La primera missió d'un ajuntament és arreglar els problemes.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xisco Mas, fa mes de 11 anys
L'Ajuntament de Palma no arregla problemes, en cerca. Vaja manada de vagos i inutils que no saben resoldre el problemes de la gent que els vota.
Valoració:1menosmas
Per Xisco Mas, fa mes de 11 anys
L'Ajuntament de Palma no arregla problemes, en cerca. Vaja manada de vagos i inutils que no saben resoldre el problemes de la gent que els vota.
Valoració:2menosmas
Per xap, fa mes de 11 anys
i no nomes això, quants de solars s'han donat a l'església?? i quants a la resta de doctrines?? Quants convenis es firmen amb l'església??

Es a dir, que de moment l'església catòlica esta molt mes afavorida que la resta...

El que s'hauria de fer es deixar d'ajudar de cap manera a cap religió, i obligar-los a adaptar tots els locals, i si l'església vol tornar al poble algun dels solars i edificis que se l'hi han donat.... jo no diré que no
Valoració:2menosmas
Per la igualtat s'ha de reclamar i també prcaticar-la, fa mes de 11 anys
Aquest suport incondicional a la associació de Quiñonero frega l'absurd. Ara resulta que un centre religiós pot tenir una ubicació "incorrecta" i que han d'estar condicionats si fa renou. Perfecte, tanquem tots els centres religiosos evangelistes que ocupen els baixos de finques, insonoritzem les esglésies i fem callar les seves campanes i després parlem d'igualtat.
Al centre de Palma també hi ha bars sorollosos i locals sense llicència, i a la Llotja, i al passeig marítim, però com que la clientela d'aquests són "dels nostres" no hi ha cap editorial que en parli.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris