nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

I el PP, què hi diu?

Les darreres paraules de De Santos abans que el judici quedàs a punt per al veredicte foren antològiques: "Part del meu cervell no funcionava bé", "els drogoaddictes mentim" o "he manipulat". Mentre, la diputada Maria Salom envestia a Madrid el ministre Rubalcaba per "la persecució" que pateix el PP balear. Hi ha algú que ho entengui? Durant quatre anys De Santos va ser el rei urbanístic de Cort. Tenia més poder que la batlessa Cirer.

Va intervenir en la requalificació de Son Espases, en el metro, a desfer i refer el parc de les Estacions, inaugurat en primera instància per PP el 1999, i finalitzà la seva actuació tomant i reconstruint el Pont des Tren. Participà en una moguda d'obres i de doblers públics que feia feredat. És que ningú dins el PP no detectà que part del seu cervell no funcionava bé? És que ningú no el veié mai col·locat o manipulant? Quina vergonya!

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per bernadet, fa mes de 11 anys
"Els drogaaddicates mentim". Idò si és així, quina validesa té la declaració de na Regina do Santos davant el jutge? Qui el pot creure quan diu que no es gastava els doblers de la targeta de Cort en prostitució masculina? Qui el pot creure quan nega haver tengut relacions sexuals amb adolescents menors d'edat?
Valoració:2menosmas
Per andreu, fa mes de 11 anys
no veien res perque tots o la gran majoria anaven igual, qui ha pres coca ho nota cuant un altre va posat
Valoració:3menosmas
Per I tu què penses, fa mes de 11 anys
Joan Riera, i tu què opines de l'intent de voler pegar una pilotada urbanística d'uns 30 milions d'euros a Son Massot per un editor que supòs que tu coneixes ? Quan t'atreviràs a fer un article d'opinió sobre el tema de Son Massot ?
Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris