muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

No vagi per dit

Es prepara un gest simbòlic
És molt difícil que es pugui repetir a Balears un referèndum com el que tingué lloc a Arenys de Munt per la independència de Catalunya. Però fonts de tota solvència asseguren que a Mallorca "es farà qualque cosa al voltant del 31 de desembre". Es tractaria d'un "gest simbòlic". Aquest gest podria ser situar una urna a la plaça Major de Palma en la qual tots aquells que volguessin podrien votar. No es descarta que se'n col·loquin a altres indrets de Mallorca i de l'Arxipèlag.

Miquel Munar i les exhumacions
El nou diputat del PP, Miquel Munar, no vol ser l'encarregat de contestar i oposar-se a la proposta del Bloc en el Parlament balear en la qual vol donar suport a les exhumacions de la guerra civil. Munar no es vol ficar en aquest tema "per qüestions humanes".

Trobada a Jaume III
Dimarts a vespre, dues hores després d'haver interromput la declaració als jutjats plorant, Javier Rodrigo de Santos es trobava amb uns amics parlant a la cantonada de passeig de Mallora amb Jaume III quan coincidí amb Francesc Fiol, actual portaveu parlamentari del PP, que quedà sorprès. Javier el saludà molt cordialment i Tito complí amb el protocol de manera molt digna.

Del Pinaret al Parc Bit
Pilar Costa, nova consellera d'Interior, Justícia i Innovació, té per endavant una bona panxada de quilòmetres per controlar la seva àrea d'actuació. Interior es troba al Pinaret, a les portes del Pont d'Inca; bona part dels serveis de Noves Tecnologies són al Parc Bit i Justícia era, fins ara, al passeig de Sagrera. Ja es fan bromes en el sentit que per controlar-ho tot necessitarà el polèmic helicòpter que ha estat la perdició de la seva antecessora, Maria Àngels Leciñena. De moment, Pilar Costa s'ho ha pres amb tranquil·litat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris