algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

No vagi per dit

A l'espera de Bauzá...
Ahir dematí el nou president del PP, José Ramón Bauzá, no es presentà a la seu del partit perquè tenia compromisos ineludibles a l'ajuntament de Marratxí. L'esperaven l'horabaixa. Qui sí féu acte de presència a les vuit i mitja en punt fou José María Rodríguez. No amagava la seva cara de preocupació per la nova etapa que comença dins el partit, on s'hauran de fer molts d'equilibris.

La difícil posició de Fiol
Com ja és sabut, Francesc Fiol, portaveu parlamentari del partit, es troba en un moment molt difícil. La gent propera a Rosa Estaràs l'anima perquè continuiï en el càrrec, però aquest suport pot no ser suficient en uns moments tan difícils. En tot cas, s'acosta dia 21 amb el debat de l'estat de l'autonomia, en què el paper del portaveu del PP ha de ser fonamental per representar tot el partit.

Diuen que Matas hi era
Tomeu Terrassa, el nostre company d'Ultima Hora Punto Radio desplaçat a Nova York, ens assegurà ahir que no ha vist a les instal·lacions de Flashing Meadows l'expresident Jaume Matas, però que li han comentat que assistí en viu al partit de Rafel Nadal contra Del Potro.

Jutge Castro, dedicació exclusiva
El jutge José Castro, instructor del cas Palma Arena, ha demanat poder-se dedicar en exclusiva a l'operació en aquesta fase de la instrucció perquè és molt complicada. Això significaria que un altre magistrat es faria càrrec del seu jutjat durant un temps.

Expectació pel canvi de Govern
En el Consolat es va viure ahir una autèntica mobilització amb vista al canvi de Govern. També hi va haver conjura perquè no hi hagués filtracions. Tammateix, a primera hora de l'horabaixa ja hi començaven a circular noms... La tensió s'havia mantingut durant un bon grapat de setmanes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris