muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Proves gràfiques d'un desastre

110596

No es necessiten paraules per comentar aquest desastre.

Havia pensat dedicar l'article d'aquesta setmana a la batlessa de Palma, Sra. Aina Calvo, per la gran multitud de desastres que està sofrint la nostra ciutat.

Desastres de tot tipus: culturals, econòmics, de bon viure. No perdem l'esperança que els pròxims dies se solucioni qualque problema que ens està martiritzant.

El motiu de l'ajornament és que fa uns pocs dies he rebut de manera anònima unes fotografies referents al meu article de la setmana passada dedicat a la casa sollerica, coneguda al poble com a Can Fontanet, antic negoci de transports de mercaderies entre Sóller i Palma.

Les imatges demostren l'evident perill que representa aquest casal situat al centre del municipi.

De manera clarivident es pot contemplar l'interior de l'edifici: llenyams podrits -per la formiga blanca?-, bigues caigudes, humitat pels quatre costats, altres bigues xapades per la meitat, fems, escombraries; tot plegat, indicis indiscutibles d'un vertader perill d'un desastre.

I de la façana, què en podem escriure que no comentàs la setmana passada? És un atemptat estètic al poble i als nostres visitants. No és possible escriure-ho en paraules. Totes les fotografies són prou eloqüents i no necessiten cap comentari.

Prec per acabar: entre tots, autoritats i ciutadans, hem de fer tot allò possible perquè Sóller, el nostre estimat poble, torni a gaudir de la bellesa que tenia ara fa un segle.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per l´amo de Ses Tanques, fa mes de 11 anys
Com diu en pepet, el llautó, el llautó...
Mai et faran Doctor Honoris Causa de la UIB. No t´ho mereixes.
Tot el que fas està destinat a la teva projecció personal i a guanyar doblers sigui com sigui. No tens ideologia, no perdona, si, la de treure profit del qui governi i si no et fa cas: Diari de Balears i Ultima Hora et posaràn a retxa. Aixó es diu periodisme d´altura. Si senyor!!!
Valoració:1menosmas
Per pepet, fa mes de 11 anys
Quina mania li teniu a n'Aina Calvo? Vos veuen el llautó d'una hora lluny!!!!
Valoració:8menosmas
Per arquòleg, fa mes de 11 anys
Doncs cal afegir que aquest habitaclwe constava de columnes del s.XVII i arcades a destacar.
Valoració:1menosmas
Per Joan Capó, fa mes de 11 anys
Quantes d'aquestes obres s'hauran d'arreglar més endavant per mor d'errors comesos per les presses?
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris