muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

No vagi per dit

Angoixes i Joana Barceló
Són molts els consellers i alts càrrecs del Govern que viuen amb angoixa el seu futur. El president Antich és tan hermètic que no hi ha hermenèutica possible. L'única que sembla tenir tots els números per continuar és Joana Barceló per la seva dedicació absoluta al càrrec i per com desenvolupa la feina.

Cañellas i els seus "fills"
L'expresident Cañellas assistí a la junta directiva del PP, en què Rosa Estaràs dimití. És el seu tercer fill polític que ha quedat pel camí en aquesta legislatura, amb Matas i Cirer.

Són socis?
S'estan fent rastrejos per saber si Jaume Matas i Bartomeu Reus comparteixen des de fa temps alguna empresa o tenen interessos en alguna societat d'actius financers. Hi ha interès per saber si les relacions entre l'expresident del Govern i el de Gesa van més enllà de l'amistat o del "lloguer" d'un pis a Madrid per 2.500 euros mensuals.

Pintures de guerra a la UOB
Ens arriben notícies que la Unió Obrera Balear ha tret les pintures de guerra pel temor d'una fusió de caixes que afectaria Sa Nostra, on el sindicat és majoritari. Resulta que el diari La Información de Alicante ha publicat que Rodrigo Rato treballa en una intermediació per fer possible la fusió de la CAM i Caja Múrcia i, posteriorment, Caja Castilla-la Mancha i Sa Nostra.

Vaja, quin dia de festa!
El Consell de Mallorca ha donat avui, jornada de la Diada, festa als seus empleats. Com que és dissabte, el regal n'afecta molts pocs, si de cas els funcionaris del registre. Els xofers hauran de fer feina, naturalment, i els empleats del teatre Principal, feina i hores extres, molt probablement.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris