muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
14°

Acaba una era

La fugida d'Estaràs es produeix quan sembla inevitable la imputació judicial de Matas. El PP necessita cares noves

S'intuïa aquest final. Quan la primavera passada Mariano Rajoy acceptà enviar a Brussel·les Rosa Estaràs, quelcom molt important s'estava preparant. Estaràs, vicepresidenta del Govern durant molts d'anys i successora de Matas al capdavant del partit, ha estat la viva imatge de la lleialtat. En el quadrienni 2003-2007 féu d'escut al cap de files. I quan aquest se n'anà de manera misteriosa assumí les regnes de l'organització des de l'oposició. Ha resistit tot el temps que ha pogut enmig d'un enfilall d'escàndols.

La seva partida coincideix exactament amb el dia en què tothom veu inevitable la imputació de Matas en el cas Palma Arena. El PP necessitava de manera imperiosa trencar amb el passat si es vol presentar amb garanties a les eleccions autonòmiques del 2011. Feia falta la cara nova: José Ramón Bauzá, i a partir d'aquí tirar endavant. Estaràs feia nosa per les lleialtats del seu passat. Així, el final d'aquesta era no comporta només la seva fugida, també suposa que a Matas se li ha acabat la protecció, tant del PP balear com de la direcció estatal. La fidelitat d'Estaràs ja és història. Però l'expresident té per endavant un present ple d'espines en el qual ja ningú no donarà cara per ell.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per lector, fa mes de 11 anys
El que s'ha de fer el primer, i que no s'ha fet encara, és que es purguin les responsabilitats dels presumptes delinqüents. Peró, a més, sembla imprescindible que la purga sigui prou contundent i esdevengui tan exemplar com la veritable justícia exigeix. Si no fos així, de poc hauria servit perquè, en el futur, les temptacions no tornin a donar pas al fets més desagradables per a tothom, un cop veuen la llum de l'opinió pública.
Valoració:1menosmas
Per JR Bosch Sangroniz, fa mes de 11 anys
Ja se veura si algú dona la cara per Matas. Hi ha molts beneficiats corruptes de la seva gestió corrupta, hi ha fanatics que s'aferran al PP com qui s'aferra a l'enblanquinat. Però fora d'aquests sectors omnipresents, el PP s'ha de regenerar per bé seu i de tota la societat balear. I el mateix cal cantar-li a UM.
Afegit, com a defensa dels embullossos del PP: NO tots els politics son iguals. Aquesta intoxicació interesada de que TOTS SON IGUALS en sistema democràtic no ha de ser valida. Els corruptes imputats tenen NOMS I COGNOMS, i partits als que perteneixen, i a aquests cal demanar-los responsabilitats.
El que cal dir , tan a Cirer com a Estaras, es que el fanatisme i la incondicionalitat no te futur a llarg plaç. Tan la defensa de Rodrigo de Santos per part de Cirer, com de Matas per part d'Estaras estaven abocades al fracàs quan tot hom sabia que de Santos era un degenerat i Matas un cantamañanas
Valoració:2menosmas
Per mallorca ara, fa mes de 11 anys
Un bon blindatge té na Rosa. Ella tampoc saia res de res. Convendria que els seus companys tornarssin el que s´han duit, Les arques del Sr. Manera ho necessiten. No sé si t´arribaré al regeneració necessària per exercir com a di putada
Valoració:1menosmas
Per carme, fa mes de 11 anys
Si la seva salut li ho permet, li recomanaria que no dixàs l'acta de diputada europea, li pot servir de patent per no haver d'anar a la presó.
Valoració:5menosmas
Per Di putada, fa mes de 11 anys
Quan el vaixell s´enfonsa, les rates fugen!
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris