lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Son Banya: plou damunt banyat

Les institucions, començant per Cort, s'han d'implicar per posar fi a aquesta vergonya que indigna els ciutadans

Una morta i un ferit de bala a Son Banya després d'una discussió per doblers és una qüestió d'altíssima gravetat que ha de mobilitzar les institucions per donar una definitiva sortida a l'actual situació del poblat. A Son Banya plou damunt banyat. L'enfilall de delictes que s'han comès en aquest indret de Palma en les darreres dècades ofèn la dignitat democràtica de la nostra societat. Per un costat, queda palesa la impotència de les forces de seguretat per acabar amb el problema.

Per l'altre, aquest nucli es manté dret des de la més absoluta alegalitat, sense que els diferents plans que hi ha iniciat Cort des dels anys vuitanta, tendents a eliminar-lo, hagin obtingut cap resultat digne d'aquest nom. Per contra, la població de Son Banya ha anat creixent i el nombre de delictes s'hi ha incrementat. Calen solucions que impliquin de bon de veres les institucions amb decisions dràstiques i perdurables. Els dirigents polítics han d'entendre que els ciutadans estan farts de tanta il·legalitat. Palma no es mereix aquesta vergonya.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tià, fa mes de 11 anys

Prou comèdia i falsedat, senyor governants.

Si no voleu tancar Son Banya, almanco vigilau l'entrada, perquè seria cosa molt fàcil.

L'opinió general és que si la venda de drogues hi continua és perquè als qui comanden no els interessa: en treuen un bon profit.

Mentre no s'organitzin moviments populars efectius, no anirem enlloc. Dels polítics no se'n pot esperar: tant m'és que siguin de dreta com d'esquerra.
Valoració:-2menosmas
Per Joan de Balàfia, fa mes de 11 anys
Es problema des gitanos és que estan integrats en clans que són estructures totalment jeràrquiques on hi ha un patriarca que ho decideix tot i es altres tenen sa personalitat anul·lada, molt semblant a una secta. Es patriarques són una cosa semblant també a talibans, que a penes tenen consideració cap a sa dona si no és com a servidora des hòmens. Vos heu fixat en lo poc arrelats que estan a sa terra que fonyen? Conseqüència d'aquesta estructura de grup
Valoració:0menosmas
Per Biel, fa mes de 11 anys
Els ciutadans estàn farts de tanta demagògia i articles com aquest a favor des gitanos.
Valoració:6menosmas
Per MARGA, fa mes de 11 anys
Han matado a la parrala y el despliegue policial es total,y a las madres que ellos (LOS NARCOS),matan a nuestros hijos , o los convierten en carne de cañon y de carcel,la policia nos trata como si fuesemos peor que LA PACA, LA GUAPI, LA PARRALA ETC.ACABAD CON ESTA GENTE Y CON LA DROGA DE UNA VEZ
Valoració:18menosmas
Per Toni, fa mes de 11 anys
TAncar es xiringuito de Son Banya no interessa a certa gent de poder!!! És tant facil com fotrer un control policial permanent a les portes de allà, i en acabarse el pas lliure cap al super de la droga, aquests que mai han fet feina hauran de ferne si volen menjar!
Una altra opció és entrar amb una pala i no sortir mentres hi hagui una chabola amb mil articles de luxe al seu interior que seguesqui dreta!
I la darrera manera, ficarlos al Palma Arena amb la cupula d'un partit que no anomenaré, tancar les portes amb pany i clau i que facin bregues de galls però sense galls!!!!
Ai paaaayo!!! Dame aaaargo!!!
Valoració:2menosmas
Per TONI, fa mes de 11 anys
Matas! vine a possar ordre, que tot el teu partit està format per delinqüents i lladres!

Matas, Mallorca no perdona

Valoració:4menosmas
Per pere, fa mes de 11 anys
Déu meu!! que deixin Son Banya com està o que el facin més gran
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris