nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
12°

Grosske: és l'hora de la veritat

En l'esfereïdora qüestió de Son Banya, Eberhard Grosske, regidor d'Afers Socials de Palma, s'acosta al punt sense retorn. Si de veritat la seva voluntat és eliminar el poblat de Son Banya, ara té una oportunitat extraordinària per fer-ho realiat. Tota aquesta comèdia que fa Cort de despoblament escalonat està condemnada al fracàs. O es clausura Son Banya o hi continuaran el tràfic de drogues, el ball de doblers negres, la delinqüència i la sang.
Basta de demagògies. La principal excusa dels que consenten Son Banya és que així es poden mantenir els gitanos localitzats. És fals.

Els autors de l'atac de dilluns provenien d'una altra barriada de Palma. Basta també de mentides quan es diu que els pobladors no tindrien on anar a viure. En realitat se sap que tenen diferents propietats immobiliàries escampades per Mallorca. A més, la majoria d'ells són parents que actuen com a clans organitzats i, pel que es veu, amb capacitat per acudir a la lluita armada quan és necessari. I si hi ha alguna família que no té cap tipus de propietat, és ben segur que Cort la sabrà reallotjar.

Només queda un llenguatge per al desastre de Son Banya: esborrar el poblat de la geografia de Palma; demostrar l'autoritat de la democràcia, fer valer el principi d'igualtat davant la llei i dignificar la convivència.
Grosske hi ha d'actuar. Son Banya és una gran superfície al servei de la droga. Son Banya és un vergonyós focus de delictes constants i impunes. Son Banya és feixisme econòmic, pur i dur, sense manies, sense contemplacions. S'imposa un decret de l'Ajuntament i una ràpida intervenció de les seves forces de seguretat per tal de fer realitat la netejada. No es pot autoqualificar de progressista qui manté aquest nucli on es fa befa de la llei.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per mmm..., fa mes de 11 anys
Basta ja d'articles demagogs!
Valoració:-1menosmas
Per Jordi, fa mes de 11 anys
No volem gitanos fascistas a ses nostres barriades.A sa gent amb problemes en sos gitanos de la Soledat ni tú en sos tèus articles,ni la Policia Local,ni la "Justicía",ni en Grosske les hèu solucionat mai res.I parl de dones velles què no es poden valer per elles matèixes i què han d'aguantar sa INJUSTICIA des gitanos devora ca seva perquè tota sa cadena d'imcompetents citada avans pugui seguir visquent de ses seves mentides.
Valoració:7menosmas
Per Jordi, fa mes de 11 anys
"demostrar l'autoritat de la democràcia, fer valer el principi d'igualtat davant la llei i dignificar la convivència".¿Tú te crèus totes ses beneïtures què escrius Riera??.
Valoració:2menosmas
Per Jordi, fa mes de 11 anys
¡Tota aquesta comèdia que fèis es periodistes a favor des gitanos fa caguera i oi!!.
Valoració:9menosmas
Per J.M., fa mes de 11 anys
Llegint el titular em va a la memòria aquell acudit de diu: "hi ha algú més" ?. A bon sant comenam el formatge.
Valoració:5menosmas
Per Don Tú., fa mes de 11 anys
El president nordamericà Monroe, va comprar un trocet d'Àfica, la va anomenar Liberia (que sona a llibertat), A la capital, Monrovia (per a ell), i hi va enviar tots els ex esclaus negres que volgueren anar-hi.

Groske podia comprar a la India un trocet del Punjab. Anomenar-la Soncuernia, capital Groskeonia i retornar els gitanos de Son Banya i altres environs de Mallorca al seu lloc de partida ja fa devers 600anys o més.
Valoració:15menosmas
Per ribot, fa mes de 11 anys
El problema és que alguns estan més preocupats per tenir un despatx a "l'altura de la seva categoria" que per solucionar els vertaders problemes de Palma.
Valoració:5menosmas
Per cap de servei, fa mes de 11 anys
NO a la irresponsabilitat d'escampar Son Banya pertot arreu.
Valoració:9menosmas
Per Bolló, fa mes de 11 anys
Son Banya és el resultat més clar de com de erràtica i estèril és la política d'integració dels forans. Son Gotleu, S'Arenal, La Soledat, Corea... en són altres exemples no tan salvatges, però que ens mostren el mateix resultat. O decididament es prenen mesures per vertebrar la nostra societat o ja veim els resultats de dècades de "deixar fer". I això fa necessari agafar el bou per les banyes i fer feina de valent.
Valoració:-11menosmas
Per EL CHURUMBEL DEL FERRARI ROJO, fa mes de 11 anys
No escampeu encara més el càncer de son Banya a ka resta de Palma. Son Banya és un tumor maligne, però està localitzat i se'l pot tractar. Si deixam que s'escampi, la metàstasi serà la pitjor solució.
Valoració:33menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris