lluvia ligera
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

Discriminació consentida

Massa testosterona i poques neurones ocupen el debat polític actual. Les obres de Palma són un camp adobat per a la demagògia i la crispació. Podem criticar que les moltes obres programades s'hagin multiplicat amb les d'urgències imposades pel pla E o que algunes tenguin dubtosos resultats, però és injust criticar-ho tot, tant o més que alabar-les sense criteri. No hi seria de més començar per parlar de la necessitat de cada una d'elles. Saber que el 2009 l'Ajuntament de Palma encara ha de dedicar recursos a fer accessibles moltes voravies i escoles no diu massa dels seus antecessors.

És més, quan veig que, després de 30 anys d'ajuntaments democràtics, encara està per fer real la igualtat de drets per als conciutadans amb discapacitats em deman si les anteriors corporacions no sentien vergonya amb aquesta discriminació mentre presentaven a bombo i platerets el suposat superàvit econòmic aconseguit. Si ens guiam pels resultats electorals, gairebé la meitat de la ciutadania mai no s'escabellà per aquest greuge. Pensar si l'altra meitat ho valorarà em provoca un trist i raonable dubte.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Neus, fa mes de 11 anys
Totalment d'acord amb l'opinió d'en Ferran Aguiló. En el tema de l'accessibilitat Ciutat és encara una vergonya. Els anteriors consistoris només se'n cuidaren de fer accessible alguns dels carrers centrics, per exemple Jaume III. Anar amb cadira de rodes és una autèntica odissea -parl des del coneixement directe i pràctic del tema-. Per ventura a hores d'ara encara s'hauria de reflexionar sobre el que és una ciutat accessible -per cert no fa falta encarregar cap estudi: basta passejar amb el ulls ben oberts per la nostra ciutat-
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris