algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

No vagi per dit

Malestar amb Delgado
Dijous passat es va cremar un bloc de 260 apartaments a Illetes. Devers 300 persones quedaren al carrer. El sinistre, que començà passades les 6 de l'horabaixa, va coincidir amb l'acte institucional de Santa Ponça, que presidia Carlos Delgado i en el qual havia de pronunciar un discurs. Doncs bé, ni Delgado ni cap regidor del PP no es presentaren a Illetes fins a les 11 del vespre. Feia hores que la gent demanava on era el batle. La Policia Local no donava resposta ni podia prendre decisions sobre els reallotjaments o suports als afectats. La cosa encara coeja a Illetes.

Una que sí era a peu d'obra
La regidora de Medi Ambient i Litoral de Calvià, Teresa Martorell, va ser vista ahir de bon matí a les cruïlles de les carreteres de Portals per comprovar la situació del trànsit al començament del curs en algunes escoles del terme. Duia els calçons tots banyats per un aspersor.

Retallada "horitzontal"
Dins el Consell de Mallorca ja han començat les negociacions per retallar un 15% el pressupost de cada departament conforme a les directrius que arriben del Govern. Tot i així, ja s'han aixecat veus contra una retallada "horitzontal", és a dir, que sigui exactament igual per a cada departament, ja que n'hi ha alguns que tenen moltes més despeses inel·ludibles i d'altres, més capacitat inversora, cosa que seria més ajustable als nous temps. L'acord final no serà gens senzill.

El carril bici de Sant Gaietà
Gent que viu prop de Sant Gaietà ha quedat amb els cabells drets en veure que la voravia que circunda l'escola ha quedat pràcticament ocupada pel nou carril bici de Calvo. Gairebé no hi ha espai en un lloc que aviat s'omplirà de nins i pares vianants.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris