algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

No vagi per dit

L'inici del curs escolar
D'aquí a pocs dies comença el curs escolar a Palma i ja es fan messions en el sentit de si les Avingudes i les zones adjacents podran resistir l'allau de vehicles en les hores punta, després de la instal·lació del carril bici i mentre continuen les obres del pla E. Només un extraordinari desplegament de la Policia Municipal podrà pal·liar les grans molèsties i maldecaps que, segons tots els indicis, patiran els ciutadans.

La citació de Matas
En ambients pròxims a la investigació del Palma Arena es dóna per "pràcticament segur" que l'expresident Jaume Matas serà citat com a imputat en aquest cas d'aquí a unes setmanes. Encara que de moment "no existeixen proves documentals en contra seva", també és cert que "els indicis són molt importants". Tampoc no s'esperen grans protestes si Matas és imputat, sobretot després de la fiança de 38,5 milions d'euros per responsablitat que es va imposar al president d'UM, Miquel Àngel Flaquer, en unió de les empreses de la UTE de Can Domenge.

Alguns moviments dins el PP
El sector del PP que l'any passat es nucleà al voltant del batle de Manacor, Antoni Pastor, encara continua actiu i empenyent perquè es produeixin canvis importants dins el partit. Creuen que s'ha de començar a treballar amb vista a l'any 2011 sense cap tipus de dilacions.

No partirà Pere Rotger?
El batle d'Inca, Pere Rotger, anuncià que es retirava de la política municipal el juny del 2010 per donar pas al seu successor, Rafel Torres. Però per Inca s'ha estès el rumoret que Rotger continuarà un any més fins a tenir assegurada la victòria del PP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris