lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Res a fer

N'hi ha que sempre treuen profit de les crisis i fins i tot també n'hi ha que se les inventen. De fet, aquest estiu una suposada crisi matrimonial del torero "Jesulín" i la seva senyora, la "Campanario", i la brega recurrent entre aquesta darrera i la senyora més grollera i exasperant de la colla de vividors mediàtics, Belén Esteban, ha acabat amb una exclusiva del torero a la revista oficial del safreig, previ pagament d'uns dos-cents mil euros. I és que no hi ha com un poc de circ i bàndols irreconciliables per tenir la gent entretinguda i "abduïda" o "alienada", que si fa o no fa és el mateix. M'imagín que ara que la temporada de futbol es posa en marxa ja no farà falta tanta beneitura de toreros, senyores de i conspiracions paranoiques de polítics espiats.

Aquí a Mallorca som tan especials que tenim un circ propi, original i creatiu. De fet, la majoria de mallorquins ens aixecam cada matí amb el dubte de quin serà el drama del dia; nous detinguts, més factures falses, més familiars testaferros... I mentre la novel·la judicial-política es desenvolupa proporcionalment hem creat el circ del carril bici a Palma. No hi ha dia que els diaris no alimentin la suposada polèmica-oposició amb enquestes a ciutadans empipats i prediccions fatalistes. Aquest divendres comença el curs escolar i el problema no és la pandèmia, el preu absurd dels llibres, la manca d'ajudes, el calendari escolar o la consellera del gremi encapçalant la llista "negra" del president.

No, el problema són els embossos i un carril bici que deixa els conductors dels discrets tot terrenys de les escoles privades de Palma sense lloc per estacionar en segona, tercera o quarta filera. Aquest és el nostre "petit drama" o, millor dit, el d'alguns que han sabut fer la campanya necessària. D'aquesta manera divendres, quan molts estiguem a les vuit i mitja del matí embossats camí cap a escola, podrem reflexionar sobre la necessitat o no de tot això. Si passam i ens dóna per agafar el caos de cada any, amb i sense bicis i obres, amb un mínim de tranquil·litat i previsió, serà igual, perquè alguns ja han decidit i condemnat les actuacions de Cort. Poc hi podran fer Aina Calvo i el seu equip, sembla que alguns ja fa temps que van decidir el veredicte i, com ensenyen en algunes "escoles de periodisme", que la realitat no t'espenyi un bon titular.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris