nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

No vagi per dit

Grosske, en castellà
No hi ha manera de treure ni una paraula en català al regidor de Dinamització Ciutadana de Cort, Eberhard Grosske. Ahir acudí al Certamen de pintura ràpida que es duia a terme al centre de Palma. Participants i públic s'hi adreçaren en català, però ell, invariablement, els responia en castellà. Fou una mala imatge per a la nostra llengua en un ambient tan cultural.

De vocació, pintor
Per cert, que Grosske assegurà a tort i a dret que haver-se dedicat a la política ha estat la seva segona opció existencial. En realitat "jo volia ser pintor, però no va poder ser". Com se sap, Eberhard dedica els caps de setmana a pintar a la seva casa de Sencelles.

"J a no ens faran mal"
La reunió del Grup Parlamentari del PP a Talamanca (Eivissa) s'ha desenvolupat sota el signe de l'optimisme. Lògicament, hi va haver algunes intervencions al voltant dels escàndols de corrupció, però la línia general del Grup és tancar files. Algun dels diputats digué: "Ens poden pegar tot el que vulguin, però ja no ens faran mal".

Indignació dins SFM
La direcció de SFM està indignada amb un sindicalista proper al Partit Popular. No és estrany, ja que es tracta d'un dels impulsors de les vagues que pateix l'empresa. Ara, a més, els han assegurat que l'esmentat treballador, que cobrà també molts doblers per feines que feia fora del seu horari, impulsà una col·lecta entre els companys per fer una placa en honor de l'exgerent Rafel Pons.

Fi de l'ORA a Inca
Per Inca es comenta que el final de l'aplicació de l'ORA ha estat determinat perquè molts ciutadans no pagaven les sancions. Tanmateix, qui les posaven no eren agents municipals, sinó empleats d'una societat, la qual cosa seria "dubtosament legal".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maties, fa mes de 11 anys
En Grosske no ha enganat ningú! Sempre ha estat igual d'espanyol però com que sembla molt roig, els jovenets del PSM n'estan enamorats.
Valoració:2menosmas
Per xesc, fa mes de 11 anys
Jo vaig votar BLOC i ha estat la gran estafa de la meva vida. Aquest Grosske em va enganyar com a un beneit.
Valoració:4menosmas
Per MJ, fa mes de 11 anys
Tant de bo que no contestà en alemany!!
Valoració:0menosmas
Per Miquel Àngel, fa mes de 11 anys
Ja se sap. Qui val, val i qui no, per a polític! Devia pintar mones!
Valoració:2menosmas
Per bífids, fa mes de 11 anys
I els jovenets neocomunistes del PSM enamorats de l'opció del BLOC. Des d'ara, BLOQUE!
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris