algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

Les línies vermelles

Sincerament, no entenc per què Ramon Socias ha optat per traspassar totes les línies vermelles i encobrir els funcionaris policials que cometen il·legalitats. Durant els darrers anys havia existit una interlocució amb el delegat del govern espanyol que havia permès resoldre conflictes i evitar molts xocs que haurien resultat perniciosos per a la convivència. Però això s'havia basat més en l'actuació responsable dels moviments ciutadans que en les habilitats de Socias. De fet, moltes vegades hem tengut la sensació d'estar fent el beneit, ja que des dels moviments ciutadans hem mantengut sempre una actitud i un posicionament molt més responsable i lleial que el que ha tengut Socias i, per descomptat, que alguns membres dels cossos i forces de seguretat de l'estat.

Després, hem comprovat que darrere les bones paraules i els compromisos adquirits per Ramon Socias no hi havia res, o encara pitjor, la voluntat d'embullar, guanyar temps i enganar.

A partir de la legitimitat que ens dóna haver complit sempre la nostra paraula, constatam que la coexistència serà més complicada i que entram en una nova etapa d'enfrontaments. La primera potadeta de Socias són els dos judicis que haurà d'afrontar un servidor.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per xavier, fa mes de 11 anys
idò que vos esperau d'un partit terrorista fundacional del GAL. la única ideologia (com la del PP) és defensar la unidaz de ejjjjpana. ja està bé de creure que amb aquets terroristes embusteros. no hi ha res a fer.
ADEU ESPANYA
Valoració:-2menosmas
Per Pau, fa mes de 11 anys
I ja som 2.908 els que ens solidaritzam amb n'Iván i demanam la dimissió immediata de Socias:

http://www.facebook.com/group.php?gid=128161973953

Valoració:2menosmas
Per pereantoni, fa mes de 11 anys
Socias dimisio
Valoració:5menosmas
Per Indesinenter, fa mes de 11 anys
Passava d'hora de dir prou! Aquest individu és un col·laboracionista que no va tenir manies d'enviar els goril·les al recinte de La Real a pegar porrades, a imitació de Carlos de Meer. Tampoc li va tremolar el pols en prohibir una concentració de LA COSTA ÉS DE TOTS i, en canvi, permetre el mateix dia i la mateixa hora una "contra" amb les joventuts del PP per donar suport a Pedro J.
Del tema dels abusos amb violència per usar el català, ja no cal dir res més. Pur racisme del més ranci colonialisme! Aquest virrei presumeix de demòcrata i no en té res. Quin demòcrata permet que es burli l'Estaut d'Autonomia o la Declaració Universal dels Drets Humans? No hem de fer ganes de riure!
Quant a això dels judicis, convendria tenir més informació per preparar les accions defensives. Ara més que mai ens cal respondre cada un dels atacs que hem patit i que patim!
Allò que sobta i fa oi és la claudicació d'ERC-PSM-UM-EU-EV que es limiten a fer una queixa, una més, i tal dia farà un any! A l'entretant els policies més inflats que una granota amb pigota. Així fins que en passi una de grossa!
Valoració:12menosmas
Per Esperances endogalades, fa mes de 11 anys
De què us planyeu? En Socías és un bon mallorquí. Un bon mallorquí és educat i no s'adreça mai en català a qui tal volta tengui l'orella catalanofòbica. Un bon mallorquí fa bonda i creu els seus senyors. Els creu fins i tot quan aquests senyors miren de molt mal ull tot allò que ens fa més semblants a nosaltres mateixos i potser més diferents del seu model d'espanyolitat amb poques fissures. En Socías és un bon mallorquí: quan li ho manin, escurçarà, obedient, la cadena que manté endogalades les nostres esperances de futur.
Valoració:7menosmas
Per Tirurit., fa mes de 11 anys
Aquetsta "Gallina Blanca" ha de acabar feta brou de partera. No serveix per res més!
Valoració:-3menosmas
Per Solidaritat amb Iván Cortés, fa mes de 11 anys
Ja som més de 2.600 els que reclamam la dimissió de Ramon Socias i alhora ens solidaritzam amb Iván Cortés:

http://www.facebook.com/group.php?gid=128161973953&ref=mf
Valoració:3menosmas
Per Bolló, fa mes de 11 anys
No sé com no li cau la cara de vergonya! Té la responsabilitat de vetllar per la seguretat dels mallorquins. Ens vexen, peguen i humilien i no fa res. O per incompetència o perquè no gosa dur la seva feina envant (per servilisme cap els de dalt) ha de dimitir. Com que no ho farà, que el cessin.
Valoració:6menosmas
Per Jaume, fa mes de 11 anys
Socias ha de dimitir! Però encara més, hem de d'anar contra l'Estat que permet que es conculquin els drets més elementals d'un ciutadà com és el de parlar la seva pròpia llengua. Rubalcaba, dimissió!
Valoració:4menosmas
Per Turriburri., fa mes de 11 anys
Tomeu: estam amb tú. "Sa Gallina Banyada" és així. Aposta acabarà a l'oblit el moment menys pensat.
Quan ja estigui cremat i no els faci més que nosa.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris