muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

El programa electoral de Calvo

La batlessa ha incomplert la promesa de no dur carrils bici a les principals vies de Ciutat ni de minvar-hi el trànsit de vehicles

La batlessa Calvo ha impulsat la creació d'un carril bici a les Avingudes de Palma a partir del flagrant incompliment del seu propi programa electoral. Aquest diu clarament que la xarxa de bicicletes no passarà per les principals vies de comunicació i que no se'n minvarà la capacitat per absorbir el trànsit de vehicles.

A l'hora de la veritat, Calvo ha fet el contrari. Ha duit el tap i el caos circulatori al cor de Ciutat i ho ha fet donant l'esquena a les seves pròpies promeses. Incomplir el programa electoral és un fet molt greu en democràcia. Aquí no es tracta de no poder arribar al nivell de compromisos que s'havien assumit en un principi . En aquesta preocupant ocasió és tot el contrari.

La batlessa Calvo ha posat la voluntat per sobre del sentit comú per dur carrils bici als llocs més delicats, quan ningú no li ho havia demanat i ningú no l'havia votada perquè ho fes. Això, en puritat democràtica, és governar a partir del caprici, de fer el cap endavant vulnerant el seu propi programa. Significa fer befa de la voluntat popular.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 11 anys
A totes ses vies urbanes (i també interurbanes, fora autopistes), tant estretes com amples, es més dèbil ha de tenir prioritat i és, per aquest orde: a peu, bicicleta, transport públic i transport privat (entés aquest darrer com es qui es fa perquè es vol ja que es disposa de sous i no pes tamany des vehicle, tot i que, entre vehicles privats, es darrers de tots en preferència serien es 4x4, especialment aqueixos que pareixen autèntics tancs i que jo veig molt per Eivissa, potser són de mafiosos)
Valoració:0menosmas
Per Toni, fa mes de 11 anys
Ay! Tooooniiiinaaaa! Europa acaba als Pirineus! increible polèmica del carril bici, la nostra societat de bufes i estufats comença a fer pudor d'estantís, senyors/es a païssos com Bèlgica, Holanda, Dinamarca... amb uns climes molt més adversos hi ha carrils bici absolutament per totes les vies!! els que hem de fer és deixar de anar amb cotxe a Palma (i deixar de pagar pels aparcaments concedits als amiguets del PP) i agafar la bici, deixar de contaminar i ser un exemple de sostenibilitat, feim vergonya.
Sra. Calvo, si possa carrils bici com a bolets, supòs que també possarà llocs a on les poguem fermar, no? sino les faroles de tota Palma estiran estivades!!

Au idò! dit això, en Matas és un LLADRE!!
Valoració:3menosmas
Per Silvia, fa mes de 11 anys
En el programa electoral del Bloc també posa aixó:"La ciutadania també reclama altres coses no inagurables com...compliment de les normes vigente en temes diversos -els renous..." Que pasara amb aquesta promesa electoral?
Valoració:3menosmas
Per Toni, fa mes de 11 anys
El sentit comú és el menys comú dels sentits o com deim aquí on no n'hi ha que no en cerquin.
Valoració:0menosmas
Per Xisca Albis, fa mes de 11 anys
A vegades la lògica està per damunt. Ha mostrat ovaris per fer mes bonica la vida dins Palma. Encara hi som molt darrera d'altres ciutats europees amb això del carril.Una volteta pel mon és necessari.
Valoració:9menosmas
Per Lo Rat Penat, fa mes de 11 anys
Por esser ver,peró la Sra Cirer tampoc duia que el seu segon tinent de batlessa gastaria es doblers de s Ajuntament a Casa Alfredo,Perdonau que escrigui en clau de broma,es que hi ha coses que la veritat fan un poc de riure.
Valoració:11menosmas
Per Pere Mateu., fa mes de 11 anys
Per a incomplir promeses electorals el millor "artista" és el batle d'Algaida.
Valoració:2menosmas
Per pere, fa mes de 11 anys
Realment sou curts. No sabeu que governa en coalició? Heu llegit el programa electoral del BOLC x Palma?
Valoració:10menosmas
Per tonina, fa mes de 11 anys
Si no té ni memòria per a recordar el seu pròpi programa electoral, com ha de poder administar el nostre poble? Es per dur-la a la barra. esperem que rebaixi l'acire als veins que ha fotut amb el parking. NO entenc com encara no us han tirat una bicicleta pel cap.
Valoració:-10menosmas
Per Absentisme, fa mes de 11 anys
Només ha incomplit això? I Son Espases? Vaja, ja encalçarà vots!
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris