muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
14°

No vagi per dit

Tanteig a Pilar Costa
Fa aproximadament un mes, Pilar Costa va ser tantejada per si volia ser la consellera d'Interior del Govern Antich en substitució de Maria Àngels Leciñena. Eren els dies en els quals el Consolat pensava fer una renovació normal del Govern. Després la cosa ha canviat perquè ara, si hi ha acord dins el Pacte, l'objectiu és reduir el nombre de conselleries. Però Costa continua dins l'agenda quan arriba l'hora dels canvis importants.

Experiment carril bici
Hi ha comentaris per Cort en el sentit que el polèmic carril bici a les Avingudes seria, en el fons, un experiment preparatori amb vista al dia que hi instal·lin el tramvia. Volen saber com es desenvolupa el trànsit amb unes Avingudes més "estretes" per estudiar "les millors" solucions alternatives. La prova de foc arribarà quan comenci el curs escolar. Aleshores, l'experiment assolirà el seu climax maximus.

Retallada a Educació
La retallada que propugna el Govern ja ha començat a la Conselleria d'Educació. Una trentena de professors que estaven en comissió de serveis (coneguts com ATD) han estat destinats aquest pròxim curs als respectius centres docents a fer classes. Això els suposa una retallada en el sou d'uns 300 euros mensuals nets. A més, queden, en principi, sense plaça els professors substituts d'aquests ATD. En total, pot ser un estalvi anual que s'acosta al milió d'euros, encara que es perdin llocs de feina.

Son Espases i el PP
El PP està, en principi, disposat a votar a favor de la llei que protegirà Son Espases i tot l'entorn de la Real. Canviaran d'idea només si "el Govern presenta un doi o una bajanada de normativa".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 11 anys
Per cert, això de "carril bici" no és un calc descarat des castellà, que abreuja mots, especialment antropònims, prenent precisament es principi des nom? Això és, noms propis com Tere, Bea, Gabi, etc., o comuns com "la peli". No dic que s'haja de dir forçosament "carril cicleta", per exemple, però sí un nom més tècnic com ciclo-carril suposaria expressar-se amb més propietat
Valoració:0menosmas
Per llest, fa mes de 11 anys
¿Tanteig? ¿No és més adient tempteig?:

temptejar
1 v. tr. [LC] Fer indagacions o exploracions, fer provatures, abans d'emprendre l'execució (d'una cosa).
2 tr. [DR] Tantejar .

tanteig
m. [DR] Dret que té una persona d'adquirir una cosa amb preferència a un tercer pel mateix preu que s'ha convingut entre el seu propietari i aquest tercer.
Valoració:2menosmas
Per llest, fa mes de 11 anys
Convertir en notícia periodística alguns rumors de dins Cort me sembla molt fort, i un intent erroni d'afegir llenya al foc del tema del carril-bici.
Valoració:2menosmas
Per Desmestre, fa mes de 11 anys
Però, de què anam? Qui és que fa aquesta secció? Què no té ni un dit de front?
Estam en crisi. I que és una de les coses que provoca la crisi?: Atur.
I que provoca l'atur?: Qué els que hi estan disposin de manco medis per fer qualsevol cosa. I això mateix realimenta la crisi!!!
Idò, per què putes deis que s'estalvien doblers 'ENCARA' que es perdin llocs de feina. Què us heu begut l'enteniment? Si s'ha destalviar, que sigui a costa d'eliminar despesa 'superflua', que n'hi ha i molta, però mai, MAI, a costa d'eliminar llocs de feina (estic referint-me a l'administració pública)
Vaja una merda de gestors... i vaja un periodistetxo qui ha escrit això de la Conselleria d'Educació.
Valoració:1menosmas
Per Jaume Coll, fa mes de 11 anys
Molt ens ha costat aquest experiment...
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris