lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

No vagi per dit

Els rodriguistes, amb Gijón

L'aparell rodriguista de Palma dóna suport a Àlvaro Gijón perquè sigui el nou portaveu del PP a Cort. La tropa de José María Rodríguez considera que "n'ha d'assumir la responsabilitat a qui toqui. I ara toca a Àlvaro". La reunió que mantingueren dilluns passat Rodríguez i Cirer a un bar de Palma desfermà els rumors de reconciliació entre ambdós polítics. Però la realitat és que molts aposten per sang novella que doni la cara a la Sala. Rodríguez, com sempre, calla.

 

 

Tito Guardiola, una moto

 

 

El portaveu Francesc Fiol ha agafat les regnes del grup Parlamentari del PP amb una empenta que recorda els seus temps juvenils, quan no tenia aturall. Dins el Grup ja li diuen Tito Guardiola, perquè cuida tots els detalls i vol que cada parlamentari doni el millor de si mateix en el curs que està a punt de començar.

Les finances de Sóller

El batle de Sóller, Josep Lluís Colom, i el regidor d'Hisenda, Francisco Rodríguez, tenien previst entrevistar-se avui amb el conseller Carles Manera per tractar la situació catastròfica dels comptes municipals. Però Manera té tants d'embulls amb els seus números que ha cancel·lat la reunió. L'Ajuntament de Sóller deu 10 milions d'euros als proveïdors, 7 als bancs, 1,5 de factures de la passada legislatura, i això sense comptar el deute de les empreses públiques i instituts que creà el PP a l'anterior legislatura.

Estaràs, Areal i la Colònia

Un lector ens comenta que dilluns devers les onze, quan Fernando Areal estava declarant davant el jutge José Castro, la presidenta del PP balear, Rosa Estaràs, prenia el sol a la platja de la Colònia de Sant Jordi amb un banyador negre. Hi era la seva família, però ella estava tota sola i com "absent".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris