nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

No resulta gens fàcil arribar a Matas

De moment no hi ha res que involucri Jaume Matas de manera directa en les il·legalitats comeses al Palma Arena

En les actuacions judicials que s'han realitzat en el cas Palma Arena apareixen indicis però cap prova o testimoni que involucri Jaume Matas en alguna de les múltiples il·legalitats. Si les investigacions han durat un any, les defenses han disposat del mateix temps per compactar-se. Ningú no ha dit que l'expresident ordenàs infringir el procediment que permeté els sobrecosts. Es tudaren molts doblers, però Matas no hi surt com a beneficiari. I ahir el seu cunyat i exgerent del PP, Fernando Areal, negà qualsevol irregularitat en el finançament del PP balear i, en tot cas, se'n fa responsable com a antic gerent.

Fa la sensació que els investigadors encara han de fer molta de feina per substanciar les "més altes" responsabilitats de les quals parlava el jutge José Castro en l'acte del passat dia 8. És cert que manquen les declaracions dels empresaris de la UTE que varen construir el Palma Arena, que són claus per acabar de lligar el cas, però ara, i després d'un any d'investigacions, l'escàndol majúscul no surt de les segones files.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Llorenç, fa mes de 11 anys
No arriben a Mates perque no volen. Son Espases es el forat mes gros de les Illes Balears
Valoració:8menosmas
Per Lo Rat Penat, fa mes de 11 anys
Pareix que els unics que saben fer feina son els del PP.Home!! si fan el parc de les estacions 2 vegades si deixen el metro que s innunda l estacio d autobusos plena de goteres el Palma Arena ja no en parl hi ha una feinada! aixo ho han hagut d arreglar es d esquerres aixo va per vagos.
Valoració:14menosmas
Per Toni, fa mes de 11 anys
Ell, en Matas, es el responsable polític de tota la corrupció dels seus subordinats, just per això mateix ja ho es responsable de tota la trama. No entenc perquè no ha estat el primer imputat de tots, com hagués succeït si en lloc de polítics jutgessin ciutadans corrents. Es una vergonya que les lleis permetin als imputats mentir per poder-se defensar, a EEUU això li diuen "obstrucció a la Justícia" i està castigat amb pena de presó.. Una cara de pocavergonya con la d'en Areal no la havia vista mai en la vida. Mostra prepotència, cinisme i burla en la seva expressió de cara. Si es vera que la cara es el mirall de l'anima, ja teniu un retrato del "jo" d'aquest personatge sinistre i mancat d'escrúpols que per dobles fa el que sia, fins i tot ajudar a robar els fons per hospitals i escoles d'una comunitat. En Perera també te la seva part de culpa, el seu codi ètic també mostra ser de baix nivell defensant aquesta colla. Veurem si tots acaben a la presó o tot acabarà com una farsa mes de les que en aquest país ja mos tenen acostumats. La veritat es que no som molt optimista després de que el Fiscal General també mostres el llautó. Un "déjà vu" massa quotidià dels corruptes i delinqüents polítics de torn que quan van a declarar es mostrin amb actitud de triomfadors amb lloc de mostrar-se avergonyits i temorosos, el qual en fa pensar que saben que la seva malifeta lis sortirà a compta malgrat tot.
Valoració:26menosmas
Per Toni, fa mes de 11 anys
Això és un problema, ens han robat 52 milions d'euros i un element diu que ha estat un mal gestor, això ja és abstracte! si fossin uns 2 milions me pareix normal a un projecte tan gran, però 52 fan pudor! a més a més entre el metro-torrent, el túnel de Sóller (el més car i insegur d'Europa) i demés tropelies me pareix que pensar això ja son ganes de tocar els collons al personal o de cridar l'atenció, així que si vols que et continuin robant endavant, votau al PP, VOTAUUUU!!

Matas: Mallorca no perdona, ens has robat tu, ets el principal responsable, ja cauràs ja... alguna cosa hauràs signat o no hauràs fet be... la justícia i la societat anam a per tu; si el jutge no t'embotona ja m'encarregaré jo de dir-te el que pens en veu alta encara que sigui al carrer: LLAAADREEEE!!!
Valoració:22menosmas
Per Pep, fa mes de 11 anys
A Vagos:
Independentment de que fos culpable o innocent, el cas és que l'obra del "Palma Arena" ha arruinat una mica més les arques públiques, apart de que no serveix pel seu propòsit de velòdrom. Tots sabem que en Matas ho volia acabar sí o sí abans de ses eleccions, i va fer tot el possible per a que fos així, s'en va riure d'es poble, inclós dels votants del seu partit quan no va sortir elegit i s'en va anar com una monja. O sigui que encara que sigui innocent, segur, segur va ser una mal gestor, de fet, el pitjor que hem tingut fins ara, i només per això se li haurien de demanar responsibilitats polítiques, almanco els d'esquerres són un poc més crítics amb els seus representants, i si la caguen no lis voten. Encara no entenc com als votants del PP poden passar per alt tanta corrupció i/o mala gestió, em sembla que no saben fer auto-crítica, per això sempre faran gestions de grans projectes amb molta publicitat però amb efectes catastròfics. Apart que tenir un president de partit (Mr. Rajoy) que diu que el canvi climàtic no existeix és com tenir al pato donald jugant de porter al teu equip de futbol, resulta gracios al principi, però jo no ho voldria veure jugar al meu equip a la final de la champions.
P.D: Fer molta de feina tampoc no serveix de res, el que s'ha de fer són ses coses ben planificades, amb el cor i amb el cap, i que es realitzin amb el temps que faci falta. L'ambició no és una virtut, simplement és voler ser més que els demés. "Que no por mucho madrugar, amanece más trempano".
Valoració:13menosmas
Per Ciutadana per a l'honestedat, fa mes de 11 anys
Vagos, malversar doblers públics ¿no és un delicte?
Valoració:8menosmas
Per Vagos, fa mes de 11 anys
I si es inocent? i si sols ha estat un mal gestor? O ha de esser un delincuent for i no et mogues? L'esquerre ademes de acusar, sap fer feine?.

I ara a posar negatius!!
Valoració:-27menosmas
Per Job, fa mes de 11 anys
Deixau passar el temps...Ja caurà!
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris