nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
25°

No vagi per dit

Relaxació? Seguretat extrema!

Hi havia sospites que ETA podria atemptar a Mallorca? Els viatgers que ahir arribaren a SonSantJoan a primera hora es trobaren amb un desplegament policíac molt notable i sorpresiu. No hi havia gens de la "relaxació" que denuncia Carlos Delgado per explicar l'èxit dels etarres. Molts de passatgers alemanys ho comentaven, ja que aquestes dotacions no hi eren en altres viatges.

Suar la camiseta

Ahir a les dotze del migdia hi havia un equip de futbol fent la pretemporada d'una manera ben singular: pujant i baixant a la correguda el pont de Son Gotleu.

Jaume Mir, enguixat

El més veterà de tots els escultors mallorquins, l'il·lustre Jaume Mir, es passeja aquests dies amb un braç aparatosament enguixat. Quan li demanen si ha patit una caiguda, l'autor del Joanot Colom de SonGotleu i del foner de la UIB respon amb humor: "No, ca! Va ser del cop de puny que vaig pegar durant un matx de boxa".

Bosé acabà la festa al Canyar

Miguel Bosé es desplaçà a la finca del Canyar de Cristina Macaya per celebrar-hi en companyia d'uns amics l'apoteosi del seu concert a la plaça de toros. Bosé començà l'actuació amb un "Bona nit, Palma!" en català. Un dels seguidors més animats fou Sebastià Escarrer, vice-president de Sol Melià.

ZP i Antich a IB3

La roda de premsa que protagonitzaren els presidents Zapatero i Antich el passat dia 24 després del Consell de Ministres, que tingué lloc a Palma, va obtenir un 21,9% d'audiència en la retransmissió en directe que va fer IB3 televisió, cosa que el féu el programa més vist. A les 13,20 hores del migdia, més de 32.000 espectadors varen veure l'emissió.•

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris