algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 24°
25°

Més paellada, més patiment

Pensa Aina Calvo en els ciutadans? Aquesta superampliació de l'ORA reportarà una notable paellada a Cort, però també crearà moltíssims problemes als ciutadans. El drama d'una ciutat saturada, amb un transport públic farcit de mancances, no es resolen escampant ORA per totes bandes.

Tal decisió perjudica sobretot els treballadors, els teòrics votants de Calvo. A favor de qui governa la batlessa? Els socialistes de Cort exhibeixen un vistós estudi de mobilitat per treure endavant la iniciativa. Sempre estam igual. Quan es tracta de dur patiment a la gent, el primer que es fa es posar la tecnoverborrea per sobre de l'angoixa quotidiana. És cert que Palma té un índex de vehicles descomunal. Però els seus governants històricament sempre han fracassat a l'hora d'aportar alternatives serioses.

Mirau Calvo: vol instal·lar tramvia carregant-se el trànsit a les Avingudes, autèntic primer cinturó de Palma. També ha pintat alguns carrils bici, que l'únic que ha aportat de moment són al·lots fent d'Alberto Contador entre els vianants i amb escassíssim control policial. Fracàs rere fracàs. I ara la solució màgica és torturar els ciutadans. Qui treballi al centre de Palma i visqui als afores o a un altre terme ja es pot preparar per lluitar per un lloc d'aparcament per darrere la plaça dels Toros o pel quater de Sant Ferran.

Una lluita diària, dura, neurotitzant... Al final, el poble acaba pagant les insuficiències i capricis dels que comanden. Són tan voluntaristes i tancats perquè es creuen que operen sobre un col·lectiu social resignat i que sempre acaba abaixant el cap. No comprenen que la política que mira al segle XXI és humanisme i sensibilitat, no tecnoverborrea executada sense miraments.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per carril-bici, fa mes de 10 anys
No et limitis a criticar i omplir la pàgina que tens. Si ho tens tan clar, banyet i aporta qualque alternativa. Per favor. Gràcies.
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris