cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
17°

Ens faran un gol

El Mallorca no m'interessa gens, llevat d'allò que és negoci immobiliari i enterrament de doblers públics. Dissortadament, per aquests motius m'ha d'interessar massa, però avui no n'és el cas. O sí, perquè tota aquesta comèdia costumista amb mals actors i pitjor escenògraf no és més que l'entremès que ha d'obrir la gana a les institucions públiques perquè es vegin "forçades" a abocar doblers en aquest negoci d'uns pocs amb els sentiments d'uns quants més.

L'afició mallorquinista no és suficient per a un projecte esportiu actual, on tot gira al voltant dels negocis de la imatge. Poca imatge pot generar un equip amb tan poca base social. Per tant, poc negoci per comparar-se amb els qui tenen en la globalització de la imatge el seu millor negoci.

Papa-estat, és a dir, la butxaca de tots noltros, és l'única solució, bé sigui amb vergonyoses requalificacions a mida de terrenys, bé amb inútils dispendis de publicitat o bé amb patrocinis mals d'entendre, i ara ja s'ha generat la imatge de minusvalia necessària per a demandar-la. Gol, i per enmig de les nostres cames.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per El comte Mal, fa mes de 10 anys
Al Mallorca, el millor que li pot passar és baixar a Segona que és el que li correspon per la seva massa social, entre 4000-5000 com a molt, amb un pressupost arregladet. Tothom sap que la majoria de mallorquins són del Barça, i que la majoria de forasters són del Madrid. Aquesta és la realitat, Sinó, cada any més dèficit i amb el temps la desaparició. Temps al temps. Salut i bon estiu!
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris