nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín:

Maniobres divertides

S'ho paga contemplar els moviments del PP de Cort per crear problemes entre els socis del govern. Ells, que quan governaren només limitaren els renous de la Llonja forçats per les resolucions judicials que guanyaven els veïns, s'han posat al capdavant dels que diuen lluitar perquè no s'ampliïn.

La maniobra és surrealista -divertida, francament- perquè el grup d'UM treballava per recollir agraïments entre el sector de la restauració en base a fer més permissiva la nova legislació i ja havia llançat la idea de que els canvis venien obligats de Brussel·les. Es filtraren estudis previs, que es feien passar per avantprojectes legals, per adobar convenientment la resignació ciutadana. Era una jugada uemita d'arrelar entre l'empresariat de l'esbarjo amb la clàssica estratègia del favor.

Un empresariat que encara té molt a agrair als anteriors governants. Ahir, el ple de l'Ajuntament acabà de sobte amb tots aquests moviments i, gràcies a la proposició del PP, l'esquerra podrà presentar-se davant la ciutadania com qui treballa per la tranquil·litat nocturna. Divertit.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris