cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
26°

No vagi per dit

La taula presidencial

Ministres, consellers i altres autoritats dinaren ahir al Club Nàutic de Palma després del consell de l'Almudaina. El president Zapatero va fer seure a la seva dreta Maria Antònia Munar i a l'esquerra, la batlessa Aina Calvo. Amb ells, Francesc Antich, Teresa Fernández de la Vega, Manuel Chaves, Elena Salgado, Ramon Socias, i Francina Armengol.

Exopolítica a Sitges

Avui comença a Sitges una cimera d'Exopolítica en la qual participen experts en ufologia i desclassificació de documents sobre temes extraterrestres d'arreu del món. Mes de mil persones assistiran a les jornades a l'hotel Meliá Sitges, algunes de les quals interessades en aquestes qüestions de Mallorca.

Piqué, a Menorca, molt afectuós

El president de Vueling i exministre d'Indústria i Exteriors, Josep Piqué, viu una autèntica passió amorosa a Menorca amb la directora dels serveis informatius d'Antena 3 TV, Glòria Lomana. Ambdós es casaren pel maig en una cerimònia oficiada pel batle de Madrid, Alberto Ruiz Gallardón. Aquests dies, Piqué i Lomana expressen el seu amor amb actituds molt afectuoses en diferentes platges i espais públics menorquins.

Mascaretes i la grip A

En cercles sanitaris no agrada gens que els policies realitzin intervencions a peu de carrer protegits amb mascaretes contra la grip A, com si existís més risc de contagi en algunes bandes que en altres, perquè això no és així. Aquestes escenes just creen alarma.

Empipats de bon de veres

Veïns de la plaça de l'Artesania de Palma estudiaren dur l'Imfof de Cristina Cerdó als tribunals perquè durant tres dijous continuats ha organitzat uns concerts de música que han estat d'allò més renouers, amb una "marxa" que es perllongà fins ben avançada la nit. L'empipada al barri era monumental.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per empipat de bon de veres, fa mes de 10 anys
Jo ja n'estic tip d'aquest ajuntament. No hi ha més que obres, pols i renous per tot arreu. Palma s'ha converti en una ciutat inhabitable. Només els preocupa la memòria històrica, i damunt encara no tenen ovaris (perquè ara hem de parlar d'ovaris!) d'esbucar el monolit del Baleares. És una vergonya, una presa de pèl absoluta. Això sí, molta façana marítima per als ricatxos. Au venga, Calvo, que no té noms lo que fas.
Valoració:5menosmas
Per Jordi valls, fa mes de 10 anys
Amics, que ningú s'engani en relació a la bestiesa d'ubicar el concert de Buika a la plaça de l'artesania. Les responsables municipls tenen noms i llinatges: Cristina Cerdó (organitzadora) i Nanda Ramon i la batlessa Calvo (que l'autoritzaren). Amb aquestes pifiades alguna d'aquestes tres ja ha deixat d'esser dels nostres. Ja no hi ha ni nostros ni vostros. Anau a fer moltes punyetes pesemeros.
Valoració:7menosmas
Per Javier, fa mes de 10 anys
Añadiría a todos estos comentarios sobre los conciertos en la plaza de la Artesania que el pasado domingo, sin tener noticia alguna con anterioridad, también tuvimos fiesta en la plaza y ruído de 17h de la tarde hasta las 11 de la noche. No sabemos ni quiénes eran los organizadores del acto. El caso es que el Ajuntament les había dado permiso. A quién se le ocurre, sabiendo que los vecinos ya llevabámos dos jueves seguidos sin dormir?
Valoració:6menosmas
Per xisca, fa mes de 10 anys
Som votant d'UM, però fins aquí podríem arribar. Aquest dijous va ser gros, una de les nirviades més grosses que he agafat mai. Els operaris no varen desmontar l'escenari fins devers les 4'20 de la dematinada. Mentrestant hi havia grups de gent bebent, fumant i ctidant per davall ca meva. Una vergonya... i quatre vots menys per UM.
Valoració:8menosmas
Per Maria, fa mes de 10 anys
Aquests polítics que tenim no han sentit anomenar mai el concepte "contaminació acústica" i els perjudicis que pot causar en la gent que la pateix. Visc al barri i estic cansada de sentir a dir que cal dinamitzar-lo. La pregunta que ens hem de fer és: què vol dir per la batlessa, la regidora de cultura i la Sra. Cerdó "dinamitzar el barri"? Idò, fer concerts i renou (en bon dijous! i tres de consecutius!), posar bars i restaurants, i música al carrer, sempre. I, ja que hi som, no deixar dormir els veïnats. Això és l'única idea de dinamització que tenen. Anau ben arreglades, senyores, totes tres, si pensau que els veïnats quedarem calladets (com a bons mallorquins) així com així.
Valoració:8menosmas
Per Francesca, fa mes de 10 anys
Té raó en Tomàs. Fins quand Cerdó abusaràs de la nostra paciència de mallorquins emprenyats? Els abusos a casa teva! Flaqueret escolta el clam del poble. Amb aquestes soldades mai guanyareu la guerra. Arruix a tots quants maltracten els mallorquins.
Valoració:7menosmas
Per Tomàs, fa mes de 10 anys
Som veinat de la zona, era indignat la intensitat dels decibèls i el civisme dels seus participants. Aquesta pocavergonya de na Cerdó segur que no viu per les proximitats de l'antiga murada...aquests espectacles institucionalitzats que es realitzin al parc de la mar, ses voltes, sa fixina...no cal molestar la gent d'aquesta manera i menys si treballen els divndres i dissabtes!
Valoració:11menosmas
Per HP 1740 SC-R 22, fa mes de 10 anys
Ovnis?!!! I perquè en volem, amb tot elque tenim per aquí! Si venen es faran ben alluny, animalets.
Valoració:0menosmas
Per HP 1740 SC-R 22, fa mes de 10 anys
Ovnis?!!! I perquè en volem, amb tot elque tenim per aquí! Si venen es faran ben alluny, animalets.
Valoració:2menosmas
Per Toni, fa mes de 10 anys
Sra. Calvo, vaja exemple el de la regidora Cerdó organitzant macroconcerts a un indret tant petit com el de la plaça de l'artesania. Jo hi vaig assistir per curiositat i no hi vaig poder aguantar més de mitja hora. L'acústica és molt dolenta i tot retronava. Vaig pensar amb els veinats sotmesos a un suplici innecessari, perquè dit concert hagués tengut més sentit a ses voltes p.e. En fi del seu pa faran sopes.
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris