cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
19°

No vagi per dit

El Consell de Govern, en dijous
La reunió habitual del Consell de Govern s'avançarà a dijous, a les 12.00 hores. El motiu és que divendres -dia que es du a terme normalment- tindrà lloc a Palma un consell de ministres monogràfic sobre turisme presidit per Rodríguez Zapatero. ZP es reunirà amb Francesc Antich, amb qui oferirà una roda de premsa. El Consell començarà a les 10.00 a l'Almudaina.

Escarrer i el consell de ministres
Va ser l'empresari hoteler Gabriel  Escarrer qui va transmetre al president Antich i al conseller Miquel Nadal la necessitat que el Govern espanyol fes algun gest important amb vista a la indústria turística, petició que es concretà en un consell de ministres monogràfic. Cal remarcar la bona sintonia entre el propietari de Sol Meliá i el dirigent socialista després de la sonada guerra de l'ecotaxa del 2002-2003.

Obama, a la Platja de Palma
L'esperit de Barack Obama també arriba a la Platja de Palma. En les primeres planes de la memòria d'actuacions previstes que presentà la comissionada Margarita Nájera, apareix destacada aquesta cita del president americà: "Avui som aquí perquè hem escollit l'esperança. Per sobre de la por, el propòsit comú per damunt el conflicte i la discòrdia".

Sapere, amb Benedetti
Ignacio Sapere
va ser una de les darreres persones que va veure amb vida l'escriptor uruguaià Mario Benedetti. Es dóna la circumstància que l'artista era a Montevideo per la seva mostra al Centre Cultural d'Espanya i que la directora, Hortensia Campanella, és l'autora de la darrera biografia del gran poeta uruguaià. En la darrera visita que Campanella li va fer a ca seva per juny, es va fer acompanyar per l'artista.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pau, fa mes de 10 anys
Que venen els ministres! Que tothom amagui les carteres i fins i tot els menuts que mos ho fotran tot!
Valoració:1menosmas
Per Toni, fa mes de 10 anys
Es clar que hi ha bona sintonia entre Escarrer i Antich, el president ja te clar qui comande a les Illes, per aixo redeix pleitesia al senyor. La cadira es molt important per alguns politics, fins i tot mes que les ideas i la dignitat.
Valoració:4menosmas
Per error, fa mes de 10 anys
Ignacio o Horacio?
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris