nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
21°

Una solució per als fems

Quan pas per davant els contenidors de fems, a qualsevol poble de Mallorca, sempre pens: "En aquest món s'han inventat moltes coses, som a l'era tecnològica i coses impensables no fa menys de vint anys són avui possibles. Però, amics, tant de progrés i no s'ha trobat la solució per tenir els contenidors dels fems als carrers sense que facin oi".

No vull donar tota la culpa a les administracions públiques, perquè també s'ha de dir que la gent en general és molt poc respectuosa i no li importa deixar els seus fems de qualsevol manera i sense complir cap normativa establerta. Però jo em deman: "No podríem trobar una solució per als fems?". Ara, a l'estiu i amb tanta calor, encara pareix que la brutor es veu més i, per tant, molesta també més. Costa molt d'esforç eliminar tots els residus que aquesta societat de consum, a pesar de la crisi, encara produeix.

També costa molts de dobles als ciutadans, que hem de pagar una taxa de fems cada dia més cara. Així i tot, això dels fems encara és una assignatura pendent. On hi ha un punt verd de contenidors hi ha un punt més de brutícia de tota mena.

Quina és la solució? Ben segur que educar el ciutadà n'és una. Una altra podria ser triar uns espais més adients per posar-hi aquests parcs, que són anomenats verds i que, ara per ara, es troben a nombrosos indrets de l'Illa. És clar, a molts de llocs el camió del reciclatge no passa cada dia i la brutor s'hi acumula.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 10 anys
I realment allò recollit es recicla?
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris