algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
14°

Pandèmia i informació

Per a l'activitat turística de la nostra comunitat, una informació veraç sobre els casos de grip nova i la seva gravetat és vital

Nou casos, fins ara, de la grip nova a les Balears no és una xifra que hagi de causar alarma, sobretot si tenim en compte que la nostra comunitat suporta un tràfec important de persones d'orígens i procedències múltiples. Hauria pogut ser molt pitjor, però, en qualsevol cas, allò que ha de constituir la millor defensa en tots els sentits és una política informativa seriosa: en tots els sentits perquè a ningú no se li fa estrany que una informació de bona qualitat sobre la pandèmia és necessària per a la població estable, però que també resulta vital per a l'afluència turística.

Les nostres illes no es podrien permetre les conseqüències que els reportaria la desconfiança general creada per una política errònia consistent a escatimar informació sobre els casos que es vagin donant i la seva gravetat. El turista ha de tenir la certesa que les nostres autoritats sanitàries i turístiques responen directament de la informació, i això vol dir de la veracitat absoluta d'aquesta informació. O, dit d'una altra manera, el turista, com el ciutadà de la comunitat, no ha de tenir cap dubte, en cap moment, sobre l'estat de la qüestió.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillemet, fa mes de 11 anys
Jo pens que encara sería millor que els controls se fessin als llòcs d'origen dels passatgers, amb un arc termodetector al costat del detectors de metall n'hi heuria a bastament. Pensau que a les nostres illes arriba gent de tot el mon i que així com a arribat aquesta pobre nigeriana, n'arribaran més, molts més.
Valoració:0menosmas
Per Es Botones, fa mes de 11 anys
Nou casos i un mort!!!
A la Gran Bretanya ja compten amb que poden arribar a tenir fins a 65.000 morts per el grip!!! qüants d'ells vendran a les Illes, abans o tenguent la enfermetat???
Crec que se fa necesari controlar els punts d'arribada de les Illes. Aqui pot esser terrible.
Ara be: les autoritats son les que tenen l'obligació de prevenir abans de curar o enterrar a més a més hi ha haver total col-laboració per part dels hotelers, ells han donar avis a les autoritats si als seus establiments hi ha cap sospita de la enfermetat.
Valoració:-1menosmas
Per Jordi., fa mes de 11 anys
Mallorca és ara matèix un gran accelerador lineal de partículas virals.Aquest tema a Mallorca com tots es temas serà un desastre.Sa gent ho veurà quan ja sigui tard per ells.
Valoració:5menosmas
Per Carles., fa mes de 11 anys
Quant anem pes 1.000 morts ja vorèu quina "gran defensa" serà una política informativa seriosa.
Valoració:4menosmas
Per Sergi., fa mes de 11 anys
S'ha están fent ses coses malament.Mallorca és ara matéix un hub per sa grip A.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris