nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
21°

“Remunarització” d'UM

El congrés d'UM visualitza la influència dels munaristes en el partit i reforça els nadalistes a Palma

El temps haurà de dir si l'equilibri assolit en el congrés d'Unió Mallorquina és o no prou estable per poder parlar d'un partit que ha superat les seves tensions internes. El 27% d'abstenció podria explicar-se per la suma dels "nadalistes" i dels crítics que, malgrat la presència d'alguns dels seus líders en els òrgans de decisió, no aproven allò que pot ser definit com la "remunarització" del partit.

Tal com han quedat les coses, i sense voler prejutjar les intencions últimes del sector que fa costat a Nadal, sembla que aquest ha volgut marcar territori per tenir les mans lliures a Palma, que és on podria plantejar un torcebraç a la direcció i un maldecap als seus socis de govern. Però aquestes jugades són també molt arriscades per al seu futur polític.

En qualsevol cas, l'horitzó podria no ser tan clar com Miquel Àngel Flaquer està obligat a dir que el veu, però la política és un món en el qual divergències i convergències esdevenen intercanviables d'un dia per l'altre.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per marc, fa mes de 10 anys
Bé per la sra Munar. Ara a tancar ferides, i a desfer fins al final el muntatge nadalista a Palma amb sang freda, i mà esquerra
Valoració:-8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris