lluvia ligera
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
19°

No vagi per dit

El preu dels carburants!!
Molt malament va l'economia quan passen coses com aquestes. Tal dia com avui, 11 de juliol de 2008, publicàrem un reportatge escandalitzats per com estaven els preus dels carburants. La benzina costava 1,32 euros i el gasoil, 1,27, i el preu del barril de cru mantenia una tendència alcista a 142 dòlars. Mirau ara: la benzina va a 1,05 euros; el gasoil, a 0,99; i el preu del barril en el mercat internacional és de 62 dòlars. En resum, i de juliol a juliol, la comparativa d'aquests preus és: benzina, -20,45%; gasoil, -22,04%; i barril, -56,33%. És cert que el mes de juny passat Zapatero apujà els imposts sobre els carburants un 1,8%, però tot i així: qui es queda amb els diferencials? El Govern espanyol, les refineries, les benzineries, els intermediaris, els especuladors del mercat? Sigui com sigui, hi ha algú que es fa d'or, més que mai, a costa dels sofrits i impotents contribuents.

Jaume Font
L'escenificació poderosa de la candidatura de José María Rodríguez, amb la presència de barons i notables, com també la unitat de diferents sensibilitats del PP balear, podria manifestar-se en un futur amb ambicions majors que la del mateix Rodri. Jaume Font podria ser l'elefant blanc en contraposició a José Ramón Bauzá, sempre en el cas que Rosa Estaràs decidís finalment no presentar-se a les eleccions de 2011.

Mascaró i Douglas
La consellera insular de Cultura, Joana Lluïsa Mascaró, està més que alabada amb la visita, dimecres passat, de l'actor Michael Douglas al Museu Krekovic. Mascaró féu d'amfitriona en el recorregut del nord-americà pel centre i també aprofità per fer-s'hi alguna foto. "M'ha agradat ben molt", deia entre rialles la políticia nacionalista.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Prou lladres!, fa mes de 10 anys
Tots ells pperos hipòcrites de coll tort!
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris