cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
26°

No vull ésser un geni

Si he d'acabar com en Michael Jackson, no m'interessa gens ni mica arribar a ésser un geni, ni tampoc ésser venerat per milions i milions de persones. La veritat és que a la meva edat ja és molt difícil que pugui arribar a ésser un geni, però mai no se sap.

No li llevaré cap mena de mèrit a Michael Jackson i, encara que no he estat mai una fan incondicional de l'extravagant artista, que l'anomenen el Rei del pop, sí que puc valorar que, quan encara tenia el cap damunt les espatlles, mostrà una creativitat que, juntament amb la seva mort prematura, molt poc abans de reaparèixer als escenaris amb un espectacle esperat arreu del món, l'ha convertit en un mite. Les excentricitats de Michael Jackson, allò de voler ésser blanc o de fer-se un parc temàtic per viure de gran el que no pogué fer de nin, entre altes moltes exageracions que han marcat la seva vida, apunta a una vida personal desordenada i poc feliç.

Em deman si això és ésser un geni. Segons algunes de les converses que, inevitablement, han sortit aquests darrers dies, després de la seva mort, pareix que sí. Segons diuen, els genis no són persones normals, de les que cada dia passegen pels carrers dels nostres pobles.

Els genis han d'ésser així, excèntrics i capaços de fer qualsevol cosa. Michael Jackson -qui ho dubta?- ha estat molt bo en la seva professió, però, i en la seva vida? Mai no tindré l'oportunitat d'ésser com Michael Jackson, però, si la tingués, m'agradaria que algú m'ho llevàs del cap.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris