cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
19°

Vicis públics

Les certeses són escasses però la multitud de proves circumstancials permeten fer una idea aproximada. Parl de l'enriquiment de Matas, sense manies, i també d'aquest sobtat moviment sindical unitari en el si de la Policia Local de Palma. No tenc cap prova que tot l'enrenou contra l'intendent en cap, Nicolás Herrero, tengui com a origen la perversa mania del denunciat per fer complir amb la feina els denunciants. Cap prova, perquè els sindicalistes fan una llista interminable de greuges -malgrat tampoc no els demostren amb proves fefaents- i entre ells només deixen fluir, com qui no vol la cosa, que els cou molt l'ús d'elements extern al cos per controlar baixes fictícies.

Un policia de baixa inadequada (per ser fins) o amb segona ocupació incompatible no és, per definició, un servidor públic i només un corporativisme malentès pot qüestionar que se'l persegueixi amb tots els instruments possibles, inclosos els investigadors privats. Per cert, no m'imagín una protesta semblant en l'empresa privada: deuen ser vicis exclusius dels que duen massa anys malavesats.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Antoni Llull Martí, fa mes de 10 anys
És clar, senyor Aguiló, que aquests vicis només són tolerats, generalent, als servidors públics, funcionaris o laborals. I és una de les causes que les despeses de personal en el sector públic es disparin fins a límits insuportables per a qualsevol empresa privada. I sembla que es un mal més difícil d'erradicar que la sida.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris