algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
22°

Ballen dotze escons

Fonts polítiques pròximes al PP asseguren que en aquests moments ballen dotze escons arreu de l'Estat espanyol per tal de determinar quin serà el resultat final dels comicis. D'aquests, un seria de Cadis, un d'Alacant, dos a Castella-la Manxa i un a les Balears.

El creixement d'Unitat  

A Unitat per les Illes hi ha optimisme amb vista al pròxim 9-M. Els seus dirigents qualifiquen de «bolla de neu» el que està passant. Així, «els sondeigs ens donaven un 6% en intenció de vot per gener, però en ple febrer ja havíem pujat al 9%. Creim que quan arribi l'hora de votar estarem al voltant de l'11%, suficient per obtenir un escó».

Solució Son Banya  

Com se sap, Cort està preparant un pla per desallotjar Son Banya. Es facilitarà l'accés a un habitatge a part dels seus pobladors però, segons es comenta, no a tots. Els que siguin narcotrafincants identificats i amb antecedents penals s'hauran de cercar la vida pel seu compte, ja que dins l'Ajuntament es considera «fins i tot immoral» que amb doblers públics es doni sostre i domicili als que són coneguts de manera notòria com a venedors de droga.

El retorn de Joan Prunés  

Ens arriben notícies fresques que Joan Prunés, director de la plana web elinmundo.es i que es donà a conèixer perquè la passada legislatura presentà un programa d'alt nivell crític a la Televisió de Mallorca, està treballant amb noves idees. Prunés podria tornar aviat a les pantalles.

El torrent de can Espases  

Un funcionari de la Conselleria d'Agricultura ens assegurà ahir que, quan plou fort, el torrent de Son Espases es desborda. «No podem sortir sense banyar-nos els peus», explicà. La seu d'Agricultura és a les cases de Son Rossinyol, uns terrenys on el torrent de Son Espases s'ajunta amb el de na Bàrbara.

Les rialles de Salom  

Ens telefona un conegut polític i ens asegura que les rialles de Maria Salom en la comissió de l'11-M no es produïren «abans» de l'inici dels treballs, com assegurà ella dimecres passat, sinó «durant» la compareixença de Pilar Manjón. En deixam testimoni.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris