algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
20°

Entretinguts

Curiós el que passa aquests dies. Zapatero ens diu que «les Balears deixaran de ser discriminades i maltractades». Discriminades per qui? Maltractades per qui? Qui ha presidit el Govern espanyol en els darrers temps? Deu tenir ell alguna responsabilitat d'aquesta discriminació i maltractament durant els darrers quatre anys?Val a dir que reconèixer aquesta realitat ja és una passa cap a la seva solució. Com a mínim així passa a la vida normal! Ara només cal esperar que després de dia 9 de març Rodríguez Zapatero no oblidi la seva promesa. I mentre ZP ens parlava de finançament, al nostre Parlament discutien de la necessitat d'habitatges.

Habitatges que sembla que passen irremeiablement per l'ocupació del sòl rústic. No vull ni pensar que hagués passat si aquesta mesura l'hagués presa el PP. De fet, jo sempre havia pensat que els actuals membres del Govern defensaven que sortissin a la llum els habitatges desocupats, que hi hagués facilitats per hipoteques, etc. Diuen que s'ha de menester sòl per fer HPO, però si passeges per Ciutat o agafes el diari es pot comprovar que hi ha un bon nombre de pisos que es venen o lloguen. Tot plegat és mal d'entendre.

I mentre al Parlament es barallaven "al Parlament no parlen, es barallen" pels habitatges, a Cort anunciaven que els que es quedaran sense Son Banya són els seus actuals habitants. Bé, els seus habitants i tots aquells, de casa bona, que els caps de setmana arriben amb vehicles caríssims per comprar droga per divertir-se. Fa anys que es parla del desallotjament de Son Banya. Tant de bo aquesta vegada es faci realitat la solució a un tema històric que clama al cel i a la consciència de tots els responsables polítics i ciutadans. Com poden veure no hi ha cap motiu per estar avorrit. O sí, perquè els problemes semblen cíclics o eterns.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris