cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
25°

Tensió dins UM?

Els darrers esdeveniments, amb la decisió de Miquel Nadal de votar ahir amb el PP en el ple de Cort, haurien estat precedits d'uns instants de tensió dins la direcció d'UM la setmana passada. Alguns membres d'UM interpreten aquest posicionament de Nadal com l'expressió pública de la seva intenció de fer-se valer dins el partit i deixar clar què significa assumir-ne la presidència, encara que els dos vicepresidents i el secretari general pertanyin a corrents diferents dins la formació nacionalista.

La idea Rajatero  

En el míting d'Unitat celebrat dissabte passat a l'Auditòrium, el candidat Pere Sampol aportà una nova paraula concepte a la campanya electoral: Rajatero, contracció despectiva de Rajoy i Zapatero, ja que «ambdós signifiquen el mateix per a les Balears». Qui inventà l'expressió? Els drets d'autor corresponen a Margalida Miquel, número dos de la llista, que durant el dinar al restaurant Sa Plaça amb el consell assessor d'Unitat i parlant molt ràpid de Rajoy i Zapatero «es va travar i digué Rajatero. Aleshores, tot el consell assessor repetí: Rajatero!». I Pere Sampol ho apuntà per posar-ho al seu discurs.

Glosa a Campos  

Per cert que Pere Sampol debutà diumenge passat com a glosador a la Diada del Caçador de Campos. Compongué i recità una glosa que tingué molt d'èxit entre el públic. És clar que una campanya electoral obliga a moltes coses, però diuen que Sampol va fer aquestes rimes amb molt de gust i ganes d'agradar a la concurrència.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris