algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

Reportatge molt comentat

El reportatge del nostre company Antoni Mateu d'aquest diumenge sobre els mallorquins residents a Israel i convertits al judaisme és molt comentat. Tanmateix, hi ha un error o confusió. La convertida del Coll d'en Rabassa, Margalida Lladó és ara Margalit Serra, i no Malka Rappaport, tal com s'indicava en la informació. A més, era ella que fou afiliada a ERC i no el seu marit Àngel Serra, que a l'actualitat nom Ariel Serra.

Les enquestes electorals  

En ambients polítics es comenten molt les darreres enquestes que s'han fet públiques, sobre tot les que donen un punt i mig d'avantatge al PSOE respecte al PP. Consideren que la diferència real és de tres punts a favor dels socialistes. També hi ha comentaris en el sentit que per Palma circula un sondeig encarregat per un partit que li dóna un escó al Congrés a Unitat per les Illes. Tot i així, ningú no ho confirma.

Mil banderes  

Ja hi ha mil banderes comanades per a l'acte central d'Unitat per les Illes que es durà a terme passat demà, dissabte, a l'Auditòrium a les 20.30 hores. El missatge serà clar: «Ni PP ni PSOE: Mallorca». La coalició vol que sigui «un exemple de mallorquinitat». Miquel Nadal, president d'UM, ja ha confirmat la seva presència a l'acte devora el cap de llista Pere Sampol i els seus companys de candidatura.

La premsa i la batlessa  

Col·laboradors pròxims d'Aina Calvo asseguren que la batlessa de Palma té per norma general no llegir la premsa. Es tracta d'una manera efectiva de concentrar-se en la feina de despatx.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris