algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
18°

Sensatesa

El conflicte de la Justícia ha de trobar una ràpida solució. Ja s'està complicant massa i comença a ser alarmant per a la societat, pendent de molts judicis i tramitacions. Seria convenient que l'Adminsitració central fos sensible amb les demandes dels seus funcionaris. I més ara que Zapatero es dedica a fer tot tipus de promeses de cara a la campanya electoral amb ajuts i suports per a amples capes de la població d'allò més variat i imaginatiu.

Però a l'hora d'atendre un col·lectiu de funcionaris amb unes reivindicacions en principi justes pel volum de feina i de responsabilitats que tenen, tot són entrebancs. Cal que imperi la sensatesa i cedeixin ambdues bandes i que s'arribi a un acord abans d'entrar en «escenaris més radicals» segons afirmen els sindicats.

Si a qualcú no li beneficia aquesta imatge d'enfrontament és al Govern central, als socialistes, a mesura que s'acosta una cita electoral de resultat ara per ara incert. S'ha de tenir molt present que el descontentament arriba a magistrats, jutges i fiscals, col·lectius d'una importància clau. Alhora, la societat contempla l'espectacle i es preocupa per un possible deteriorament d'una administració fonamental per al funcionament de la convivència. Aquest conflicte s'ha de resoldre ja pel bé de tots.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris