cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
21°

Doblers

Aquests dies estam presenciant un intercanvi de xifres prou interessant i desconcertant. La realitat és que al nou palau de congressos s'estalviaran -ens estalviarem- 6 milions d'euros respecte al projecte inicial. Un estalvi! No ho entenc, però en aquesta terra nostra sempre passa el mateix: els governs del PP tuden -projecte de l'Òpera-i els governs progressistes intenten estalviar -Palau de Congressos. Ara veurem si els ciutadans premiaran la tudada o l'estalvi. El que no tenia cap mirament per temes econòmics era Jaume Matas. Ara ens hem adonat que va donar 450 mil euros i una dessaladora a una ONG propera als Legionarios de Cristo.

El tema és patèticament trist. Resulta que la dessaladora no va funcionar perquè era vella i obsoleta. I resulta que els 450.000 euros se'ls varen gastar intentant fent anar la dessaladora. No em diran que tot plegat no sigui tragicòmic. Ara, a més, l'ONG explica que amb uns 300.000 eurets més la punyetera màquina es posarà en marxa. Per ventura la dessaladora funciona amb monedes i fins que n'hi fiquin 750.000 monedes d'un euro no partirà. No ho sé, imagin que és com els cavallets de fira o els cotxes, o qualsevol altre aparell que només respon al so de les monedes.

Ja ho veuen, estalvi per una banda i tudada per una altra.En aquestes circumstàncies, i amb aquestes dades, entenc que a alguns diputats del Partit Popular els sigui difícil fer oposició sense caure en greus contradiccions i incoherències. De tota manera, també hem de ser conscients que la incoherència és una nota comú, en alguns de comportaments polítics, que només afecta negativament a aquells que tenen una mica de vergonya. Lamentablement, però, molts del que han protagonitzar aquests desastres pressupostaris ara es passegen tranquil·lament per aquí, o per Washington, amb la cara ben alta. Llàstima de tanta mesquinesa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris