cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

Interior i CCOO

Dins la Conselleria d'Interior del Consell, que comanda Joan Lladó, comencen a veure bellumes amb la postura tan dura que té CCOO envers l'equip directiu del departament, sobre tot fent de reprensentants de queixes de bombers. Dins ERC comencen a insinuar que aquestes envestides «podrien tenir un caràcter polític, ja que tot va començar quan es formà Unitat i Esquerra Unida en quedà exclosa». Cert és que CCOO els dóna molts de mals de cap.

Empat tècnic?

En ambients polítics es comenta que les pròximes elecions generals són una autèntica incògnita i que ara mateix, en el conjunt de l'Estat, hi hauria un empat tècnic entre PP i PSOE. D'aquí que els seus dos màxims líders s'hagin llançat a fer promeses de darrera hora, una rere l'altra. Ni els socialistes ni els conservadors de les Balears s'atreveixen a fer un pronòstic.

Francec Fiol

Francesc Fiol es posà en contacte ahir amb la nostra redacció per desmentir la veracitat d'un comentari aparegut ahir en aquesta secció, en el sentit que havia dit a un policia local que no sabia «amb qui estava parlant» quan aquest intentà posar ordre en una discussió que l'exconseller i actual diputat mantenien amb una tercera persona.

Marisol Ramírez

La candidata d'EU-EV Marisol Ramírez ens corregí ahir en un «bon mallorquí» perquè ella fa els discursos polítics tant en una llengua com en l'altra, quan ens havien assegurat que només emprava el castellà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris