algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
17°

El fred a l'estadi, a la campanya electoral i al RCD Mallorca

Ja no és cap novetat que la tempera-tura ambient sigui igual de freda que el públic de Son Moix. Ahir, però, el fred -en ambdós sentits-era encara superior.

La cosa no començà bé. L'Almeria va arribar sense calçons. Sí, sí, no és cap metàfora. Els andalusos varen haver de fer servir els calçons del RCD Mallorca, de tal manera que varen jugar amb l'escut mallorquinista a la part inferior de la indumentària.

Sense calçons també varem quedar tots quan Rajoy va presentar la seva darrera proposta electoral. Si Mariano Rajoy és President del Govern espanyol desprès de les properes eleccions -Déu, i els electors, no ho vulguin-els immigrants que siguin bons al·lots rebran un carnet de bona conducta.

I en què consisteix ser bon al·lot? Evidentment, en parlar un castellà de Toledo, fet un curs de cuina "cocido madrileño", fer de torero, agradar-te en Fernando Esteso i n'Andrés Pajares, etc.

Es diu que el paper ho aguantà tot. Potser sigui cert, però el que realment ho aguantà tot és una campanya electoral. Quins doiarros s'arriben a dir!

Per aquí, els nostres candidats estan més tranquils. Pere Sampol fa una campanya discreta, a nivell de grans declaracions, però mantén un seguit de reunions amb una quantitat enorme de col·lectius, entitats i associacions. El candidat Garcias combina una minicampanya -tanmateix el que fa la campanya és Zapatero-amb l'anada als mitings més importants del seu líder. La candidata del PP no sé on és. I la candidata d'EU fa el que pot.

En definitiva, una campanya freda fredíssima on només esperam que el resultat ens sigui favorable. I favorable ho serà si "pintam" alguna cosa a Madrid, si som decisius, si som imprescindibles, si tenim algun representant que tengui el cap i el cor a Mallorca.

Tanmateix em fa la sensació que aquesta lliga no es juga aquí, que es tracta d'unes eleccions importantíssimes per a tots nosaltres, però que la presència de ZP i Rajoy és tant brutal que es fa molt difícil treure el cap per part de qualsevol altre candidat.

I el que tampoc va treure el cap va ser el RCD Mallorca davant un Almeria que era aparentment molt inferior. No es pogué marcar cap gol en un partit molt dolent on els dos equips col·laboraren a fer un mal joc.

De fet, el públic va abandonar massivament l'estadi abans d'acabar el partit. No hi havia res a fer, ni res a veure. Bé, m'equivoc, si que hi havia una cosa més a veure: un altre desencert de Gregorio Manzano. Va fer un canvi on va treure del camp Dani Güiza enlloc de substituir Arango. No ho entenc. Si el Mallorca té un realitzador que nom Güiza per què el canvia? Quina explicació té? No s'entén res, però esperem que abans d'acabar la Lliga puguem entendre alguna cosa.

Ara estam a quatre punts dels descens. El Mallorca no descendirà, però alerta. Alerta perquè s'ha de posar remei seriosament si no volem patir a final de temporada. Sí, ja ho sé, estam acostumats a patir, però, punyeta, si ho podem evitar no siguem masoquistes!!!

I és que els mallorquinistes ja hem patit massa. Manzano, val la pena evitar-nos passar-ho malament!

Esper que a Manzano li importi que ho passem malament, que visqui la inquietud de l'afició, que pateixi amb nosaltres... Encara que només sigui per una vegada, a veure si Manzano s'identifica amb els mallorquins i els mallorquinistes!!!

I res més, aquesta setmana ja parlarem sobre absències a Son Moix, sobre entrades prohibides, sobre formes i maneres, sobre errors, sobre caparrudesses, sobre raons presidencials, sobre preguntes vironeres, sobre com fer i no fer les coses, sobre la marxa de l'equip... i sobre moltes més coses que val la pena comentar.

Facin bonda, escoltin els mitings, es preparin per les barbaritats que Rajoy encara amollarà, no s'ho creguin tot i, sobretot, siguin molt feliços.

El Mallorca? A fer feina i intentar recuperar una situació més que preocupant.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris