algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
18°

El rector Alfredo Miralles

Són conegudes les simpaties del rector de l'església de Sant Sebastià de Palma, Alfredo Miralles, per les opcions més conservadores de l'espectre polític, però el que pocs imaginaven és que en la seva darrera homilia dominical trauria a rotlo el tema terrorista, ni que algun assistent es molestaria perquè consideràs que el capellà no predicava la paraula de Crist, sinó la de Mariano Rajoy.

Il·lusions del PP

Es comenta per Palma que el PP està dient a la seva militància que si Mariano Rajoy és el pròxim president del Govern, UM podria «canviar de cantet» i acceptar un nou canvi polític a Balears. Naturalment, quan els d'UM s'assabentaren d'això es posaren a riure. Es creu que allò que de veritat intenta la cúpula del PP és moblitzar les bases amb vista a les eleccions generals.

Els professionals d'IB3

En medis dels professionals d'IB3 no ha caigut gens bé la proposta del PSIB de controlar el temps d'aparició dels partits polítics a la ràdio i a la televisió autonòmiques. Consideren que així difícilment es pot fer una tasca estricta amb criteris periodístics i es podria veure l'absurd que un fet important tingués un mínim espai i un altre d'irrellevant, una gran dimensió, circumstància que distorsionaria la feina.

Satisfets amb Santanyí

Dins la Guàrdia Civil hi ha molta satisfacció amb la col·laboració ciutadana que troba a l'hora de detectar immigrants il·legals, sobretot a la zona de Santanyí. Allà, a la més mínima sospita avisen l'institut armat i no solen fallar. S'han aconseguit èxits notables per frenar l'acció de les pasteres clandestines amb el gran suport de molts d'ulls que observen i telefonen.

Grosske i les bodes

L'altre dia el regidor de Cort Eberhard Grosske s'oferí al també regidor de Sant Llorenç Mateu Coca a ensenyar-li com casa la gent. Li mostrà els seus escrits i com aconsegueix que la cerimònia civil sigui com més atractiva millor, es tracti de parelles heterosexuals o homosexuals. Mateu és fill del conegut forn de Can Coca de Son Carrió, però fins ara les bodes no eren el seu fort i per això tenia tant d'interès a conèixer les habilitats casadores de Grosske.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris