nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
17°

Aclariment referent a un accident de trànsit

Sr. director del Diari de Balears: Sense ànim de controvèrsia, resulta que el periòdic que vostè dirigeix, en l'edició de 24 d'octubre de 2007, a la pàg. 21, en una informació que signava G.P. referida a un accident de circulació en el qual dolorosament vàrem patir la pèrdua del nostre únic fill, Gabriel, es deia «...si van veure implicats tres cotxes: un Toyota Carina, un Hyundai Lantra i un Opel Omega. Pel que sembla, els dos primers circulaven en sentit a Porto Cristo i el tercer cap a Manacor. Per causes que s'investiguen el Hyundai va envair el carril contrari i impactà contra l'Opel Omega...». (Tot al contrari: el Toyota i l'Opel es dirigien a Porto Cristo; i el Hyundai a Manacor, ocupant el carril per a vehicles lents).

Si bé comprenem la rapidesa en què s'han de redactar les notícies dels esdeveniments, resulta no obstant dolorós per a tota la família, que s'atribueixi la causa de l'accident al conductor del cotxe Hyundai, que era el nostre fill, i que conduïa en sentit a Manacor, quan realment ell fou la víctima, quan va ser l'altre cotxe, l'Opel, que el va envestir frontalment, sense deixar-li opció a evitar l'accident; i, com a conseqüència d'això, perdé la vida.

Tot això ho pot comprovar llegint les diligències n. 332/07, que se segueixen a l'expedient n. 1960/07 del Jutjat d'Instrucció número Dos dels de Manacor. I, encara que sigui abusar de la seva amabilitat, ens veiem amb la necessitat de reproduir un paràgraf de l'encapçalament de dites diligències, que literalment diuen: «Accidente de circulación... consistente en COLISIÓN POR ALCANCE por parte del turismo marca Opel, modelo Omega, matricula B..., al turismo marca Toyota modelo Carina, matricula IB... en el carril derecho de circulación sentido Porto-Cristo y, como consecuencia del mismo se produce una INVASIÓN DEL SENTIDO CONTRARIO DE CIRCULACIÓN de ambos vehículos, con posterior COLISIÓN FRONTOLATERAL por parte del turismo marca Opel modelo Omega, matrícula B..., al turismo marca Hyundai modelo Lantra, matrícula IB..., produciéndose esta última, en el carril para vehículos lentos (precisament en sentit a Manacor) de los dos existentes sentido Manacor, con resultado de...». És el mateix Instructor qui fa ús de les majúscules.

Li agrairem la publicació d'aquesta puntualització, al temps que desitjam per a altres ocasions, "que tant de bo no es produeixin mai més", que el redactor corresponent pugui tenir una informació més precisa, abans d'atribuir la culpabilitat d'un accident a qui malauradament no pot defensar-se personalment, ja que ha estat víctima innocent de la inconsciència, que amb tanta freqüència es repeteix a la carretera.Sincerament, creiem que tant vostè com nosaltres i la majoria de lectors, estam convençuts que aquesta rectificació constituirà un acte d'estricta justícia.Moltes gràcies, atentament.

Josep M. Fuster Perelló i Joana Pelegrí Nicolás. Manacor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris