cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
17°

Acte central

Unitat per les Illes ja treballa en l'acte central de la coalició, que se celebrarà a Palma en plena campanya electoral. De moment, es parla de l'Auditòrium, però alguns membres de la coalició afirmen que es tracta d'un lloc massa petit. Serà a un poliesportiu? Des de Vilafranca, ja els han fet saber que llogaran un autocar per anar-hi.

Davant Hisenda  

Per cert que el primer acte electoral que celebrarà Unitat a Palma serà just davant la Delegació d'Hisenda, al carrer Cecili Metel. Així, s'escenificarà la «ferida» que suposa l'espoli fiscal per a les Balears. Allà també hi ha el monument que recorda la mort, per l'explosió d'un polvorí, de desenes de dones i d'infants quan feien bales per a la guerra de Cuba.

Palma  

La ciutat de Mallorca es diu Palma, i no Palma de Mallorca, una redundància «popularitzada» a la península, on confonien Palma amb Las Palmas (de Gran Canària). Dir aquí «Palma de Mallorca» sona a ridícul i, tanmateix, la nova plana web de Cort es diu «palmademallorca.es». Només els falta posar-hi ara la paraula «ayuntamiento».

Carlos March  

El president de la banca March, Carlos March, no és gaire optimista sobre la situació econòmica. Ahir, i en la presentació dels resultats a Madrid de la seva entitat, assegurà que «la crisi immobiliària durarà molt de temps, almanco tres anys». Això serà així, segons ell, perquè a Espanya s'estan construint 1'3 milions d'habitatges, quan la demanda just se situa al voltant de 400.000.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris