algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
12°

El conseller Vicens i el detectiu del PP

El conseller de Mobilitat, Gabriel Vicens, està indignat, amb tota la raó del món, per l'informe que ha presentat un detectiu privat assegurant que en les obres d'adobament del metro de Palma es fa feina sota mínims. Ja és barra per part del PP enviar detectius al metro, una obra que s'ha convertit en la vergonya de la seva gestió després de patir diverses inundacions. S'ha de tenir la pell molt gruixuda per intentar treure profit polític d'aquest escàndol. Però és que el PP té sort. L'esquerra és molt ingènua. No seguirà les seves passes. No sap emprar la fitora política. Algú s'imagina què passaria si l'esquerra contractàs detectius privats per investigar construccions il·legals en municipis governats pel PP o que ho eren quan es produïren els desastres?

S'imagina el PP detectius en plena acció a Santa Margalida, Mancor de la Vall, Son Servera, Selva, Andratx, Montuïri, Campos o ses Salines, per només esmentar algunes bandes? S'imagina el PP detectius descobrint com s'han edificat xalets damunt casetes d'eines en menys de dues quarterades rústiques o en terrenys protegits? S'imagina el PP informes de professionals explicant, pam a pam, per què els municipis que controla o controlava fins fa poc no s'han adaptat al Pla Territorial?

S'imagina el PP detectius investigant com s'atorgaren segons quines obres públiques de l'etapa Matas, inclòs el metro?

Tot això que he escrit no passarà. L'esquerra traspua aigua beneïda. De vegades semblen monges passant el rosari en comptes de polítics de primera línia. Són incapaços de combatre la dreta amb les seves pròpies armes. Mai no n'han sabut. Si fossin més vius, tirarien coets d'alegria amb l'aparició del detectiu del PP i prepararien el contraatac. Seria la seva gran oportunitat per entrar a sac amb els conservadors. L'investigador pepero podria ser l'excusa per destapar cent i una brutors. Però no ho faran. Els manca mala bava. O geni, segons es miri.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris