nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
17°

Matas i Rajoy

En medis del PP es comenta que al president estatal del partit, Mariano Rajoy, encara no li ha fugit l'encalentida que li produí Jaume Matas el juny passat. Matas informà Rajoy que deixava la política menys de 24 hores abans que ho fes públic en roda de premsa; Rajoy li havia demanat que aguantàs com a president del partit i cap de l'oposició durant uns mesos. Diuen que tingueren una fregada forta. Ara també es comenta que Rajoy, que vol reagrupar tothom amb vista a les pròximes eleccions, no ha fet cap intent de recuperar Matas, encara que només sigui per unes setmanetes de campanya per donar suport als seus.

Jaume Font, una moto  

Dins el PP s'assegura que Jaume Font «va com una moto» i s'està convertint, juntament amb la presidenta Rosa Estaràs, en la quilla del partit en el seu procés de readaptació a l'oposició. Font pot jugar un paper molt important en els pròxims anys.

Curiós intercanvi epistolar  

Sorprenent l'intercanvi epistolar que apareix en la plana web del Lobby per la Independència entre els responsables d'aquesta associació i l'escriptor Román Piña Valls, que fou assessor literari del Govern Matas. N'hi ha per llogar-hi cadiretes.

Error i disculpes als lectors  

Publicàrem a les planes d'Opinió de l'edició d'ahir l'article «Pasteres i radars» signat per Miquel Àngel Maria, tot i que el seu autor era un altre Miquel Àngel, Llauger. Demanam disculpes als nostres col·laboradors per aquesta errada involuntària, com també a tots els lectors.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris